Eveniment-Social

Programul bancilor de Paste

Publicat: 22 apr. 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:217532;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Unitatile bancare vor fi închise în perioada 23 – 25 aprilie, cu ocazia sarbatorilor de Paste, dar exista si banci care au decis ca unele agentii sa functioneze sambata si luni.

BCR
Banca Comerciala Romana a anuntat ca unitatile teritoriale de retail, inclusiv cele care îsi desfasoara activitatea în malluri, si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zilele de 23, 24 si 25 aprilie.

BRD
Unitatile BRD – Groupe Societe Generale nu vor avea program de lucru în zilele de duminica si luni, dar exceptie vor face agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona potrivit programului specific fiecarui magazin.

Raiffeisen Bank
Nici unitatile Raiffeisen Bank nu vor fi deschise luni, 25 aprilie, exceptie facand anumite unitati din cadrul hipermarketurilor / mallurilor, cum ar fi cele din incinta magazinelor Selgros, Carrefour si Cora. Unele agentii din hipermarketuri / malluri vor functiona si sambata, dar toate nu vor avea program cu publicul duminica, 24 aprilie.

Banca Comerciala Carpatica, Intesa Sanpaolo Bank
Banca Comerciala Carpatica si Intesa Sanpaolo Bank au decis scurtarea programului sucursalelor începand de vineri, pentru ca de sambata pana luni sa fie închise toate unitatile.

Toate bancile au anuntat ca bancomatele si POS-urile vor functiona în conditii normale în perioada sarbatorilor.

Adauga un comentariu