Sport

Programul galei aniversare Superkombat: 12 confruntari internationale si meci de titlul mondial

Publicat: 01 mart. 2015
1

Editia aniversara a circuitului Superkombat, ce va celebra 5 ani de transmisiune directa la Eurosport pe 7 martie la Ploiesti, va programa 13 confruntari profesioniste, printre cei care vor urca în ringul Salii Sporturilor Olimpia numarându-se Benjamin Adegbuyi, locul 3 în lume la categoria grea, fratii Bogdan si Andrei Stoica, dar si favoritul local Amansio Paraschiv.

Neînvins de doi ani si jumatate, perioada în care a luptat pe scenele din Surinam, Croatia si SUA, Adegbuyi se întoarce în România si îl va înfrunta în meciul cap de afis al galei de la Ploiesti pe camerunezul Daniel Lentie (53 de victorii – 8 înfrângeri). „Lentie a facut cea mai mare greseala când a acceptat meciul cu mine. Va regreta!”, a anuntat Adegbuyi, al carui palmares profesionist înregistreaza 18 victorii, dintre care 13 prin KO, si doua înfrângeri.

Dupa ce la marea finala Superkombat din 2014, de la Monza, si-au învins adversarii prin KO, fratii Stoica promit acelasi lucru si pentru 7 martie, acolo unde se anunta cea mai mare gala pe reguli de K-1 din România. Ploiesteanul Amansio Paraschiv, care a câstigat recent un turneu în China, va avea posibilitatea sa devina primul român care cucereste titlul mondial New Heroes, urmând sa-l înfrunte pe albanezul Julian Imeri, challengerul oficial si totodata campion mondial al World Kickboxing Association.

„Este meciul vietii mele si nu vreau sa ratez sansa asta. Am emotii doar când ma gândesc ca îmi va cânta imnul în fata ploiestenilor mei, va fi o seara incredibila”, a anuntat Paraschiv, al carui tata, Gheorghe Paraschiv, a fost campionul României la box profesionist în anii ’90. Printre confruntarile internationale se va numara si duelul dintre românca Cristiana Stancu si italianca Annalisa Bucci. Absolventa de teologie si pictorita, Stancu nu s-a aratat deloc deranjata de faptul ca va lupta chiar înainte de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii.

„Victoria va fi cadoul meu”, a spus românca. Invitata speciala a evenimentului va fi actrita de origine chineza Bai Ling, faimoasa pentru rolurile din Red Corner, Wild Wild West, Taxi si Sky Captain and the World of Tomorrow. În total, sportivi din 10 tari se vor lupta în ceea ce se anunta a fi cea mai mare gala pe reguli de K-1 din România. Evenimentul de la Sala Sporturilor va începe de la ora 20:00, iar biletele se gasesc, în Ploiesti, la Sala Sporturilor, Stadionul Ilie Oana, Doroftei Pub, dar si în reteaua eventim.ro. Gala aniversara Superkombat va fi transmisa în direct de Eurosport în 90 de tari de pe 5 continente.

Superkombat Heroes (Ora 20:00)

1. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)
Robert Stoica (România) vs Andrei Ostrovanu (România)
2. Super Fight – Categoria semigrea (-86 kg)
Daniel Thomas (Marea Britanie) vs Stefan Szomoru (România)
3. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)
Bogdan Nastase (România) vs Alex Filip (România)
4. Super Fight – Categoria cruiser (-92 kg)
Cosmin Ionescu (România) vs Cristian Kovaci (România)
5. Super Fight – Categoria usoara (-65 kg)
Annalisa Bucci (Italia) vs Cristiana Stancu (România)
6. Super Fight – Categoria usoara (-63,5 kg)
Luca Donadio (Italia) vs Cristian Spetcu (România)

Superkombat World Grand Prix (Ora 22:00, în direct pe Eurosport)

1. Super Fight – Categoria super cruiser (-92 kg)
Clyde Brunswijk (Surinam) vs Cristian Ristea (România)
2. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Michal Wlazlo (Polonia) vs D’Angelo Marshall (Curacao)
3. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Ibrahim Giydirir (Turcia) vs Laszlo Nemes (România)
4. Super Fight – Categoria cruiser (-92 kg)
Zinedine Hameur-Lain (Algeria) vs Bogdan Stoica (România)
5. Titlul mondial Superkombat New Heroes – Categoria mijlocie (-71 kg)
Julian Imeri (Albania) vs Amansio Paraschiv (România)
6. Super Fight – Categoria super cruiser (-95 kg)
Marcelo Adriaansz (Surinam) vs Andrei Stoica (România)
7. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)
Daniel Lentie (Camerun) vs Benjamin Adegbuyi (România)
Adauga un comentariu