Eveniment-Social

Programul liturgic de la Hramul „Nasterea Maicii Domnului” desfasurat la Manastirea Hadambu

Publicat: 30 aug. 2016
1
In zilele de 7 si 8 septembrie vor avea loc ceremoniile religioase oficiate de Inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si al Bucovinei, cu prilejul manifestarilor organizate in cadrul HramuluiNasterea Maicii Domnului„. 

Vezi si MOMENT si ceremonie religioasa IMPRESIONANTA la Iasi. Patriarhul Ierusalimului a fost in prim-plan – GALERIE FOTO, VIDEO

Pe 7 septembrie, credinciosii vor asista, incepand cu ora 10:00, la scoaterea icoanei facatoare de minuni in procesiune si depunerea ei in baldachin pentru inchinarea participantilor. Dupa care, intre orele 18:00 si 24:00, vor avea loc Vecernia Mare – Litia, Taina Sfantului Maslu si Utrenia, urmata de rostirea rugaciunilor pentru sanatate. In ziua de 8 septembrie, incepand cu ora 8:00, se va face citirea acatistului la icoanea facatoare de minuni urmata de primirea ierarhului, iar, mai apoi, de la ora 9:00, Inaltpreasfintitul Teofan va savarsi Sfanta Liturghie Arhiereasca urmata de un cuvant de invatatura. In aceeasi zi, de la ora 12:00 si pana la ora 20:00 se va desfasura agapa frateasca pentru toti pelerinii, iar in incheierea ceremoniilor va avea loc introducerea icoanei facatoare de minuni in biserica monument.
Adauga un comentariu