News Flash:

Programul municipal privind sprijinirea tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala

19 August 2008
1328 Vizualizari | 2 Comentarii
Programul municipal privind sprijinirea tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala
Prin acest program de sustinere a construirii de locuinte (proprietate personala) pentru tineri, se pun la dispozitia tinerilor ieseni: bani pentru proiectele tehnice; terenul necesar constructiei; bani pentru utilitati (apa, canalizare, gaze, electricitate, telefonie etc.); consultanta pe tot parcursul derularii programului. Cei care pot beneficia de acest program pot fi numai persoane cu varsta de pana la 35 ani, impliniti la data depunerii cererii, cu domiciliul in municipiul Iasi. Nu are importanta daca solicitantul este inscris si la alte programe de sprijinire a tinerilor. In ceea ce priveste conditiile necesare pentru inscriere, solicitantul va completa o cerere de inscriere in acest program, formular care se gaseste atat pe pagina de Internet a Primariei Iasi, cat si la Centrele de Cartier ale Primariei (Alexandru cel Bun, Pacurari, Nicolina, Tatarasi) sau la Centrul de informatii pentru cetateni (intersectia strazilor Agatha Barsescu si Sf. Sava, in spatele Primariei). Solicitantul va anexa cererii completate urmatoarele documente: copie autentificata dupa actul de nastere a titularului cererii si a celorlalti membri ai familiei; copie dupa actele de stare civila (C.I., certificat de casatorie, act divort); declaratia notariala a solicitantului pe propria raspundere ca nu detine si nu a detinut in proprietate o locuinta si nu a primit sprijin de la bugetul de stat sau local pentru o alta locuinta. Pentru unele situatii speciale se vor mai depune si urmatoarele documente: certificat de handicap in copie legalizata; documente care sa ateste ca a fost evacuat in baza Legii 10/2001; adresa de la Directia de Protectia Copilului ca titularul cererii provine dintr-o institutie de ocrotire a copilului sau a adoptat copii prin aceasta institutie; documente care sa ateste rezultate exceptionale obtinute, indiferent de domeniu (educational, sportiv, artistic etc.). Cererea completata, impreuna cu actele necesare, se va depune la orice Centru de Cartier al Primariei (cartierele Alexandru cel Bun, Pacurari, Nicolina, Tatarasi) sau la Centrul de informatii pentru cetateni din cadrul Primariei Iasi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

un iesean  | #41008
Si mai departe ce se intampla?

Am o astfel de cerere de mai bine de 2 ani. O fituica de hartie cu un numar si atat :(

Pana la urma cine beneficiaza de pe urma acestui program?

In nici un caz ieseanul de rand ca mine sau altii.
Alexandra  | #41009
Aveam impresia ca data limita de depunere a dosarelor era 31 iulie 2008.
Faptul ca acest articol apare in ziar in luna august inseamna:
-fie ca s-a prelungit termenul limita de depunere a dosarelor ( si ca probabil se va prelungi la nesfarsit, ca si in cazul programului de acordare de terenuri, unde Primaria Iasi n-a gasit alt teren decat cel de pe Moara de Vant, pentru care se judeca in Instanta de vreo patru ani cu Podgoria Cotnari)
- fie ca ziaristii se informeaza cu intarziere.

Inclin sa cred ca prima varianta este cea corecta si ca vom sta pana la Sf. Asteapta, poate poate se va construi ceva petru tineri in orasul asta. In toate comunele de langa Iasi se da teren, numai aici nu.
Suntem o familie de intelectuali cu 2 copii mici si, sincer, am ajuns sa ne dorim sa fi trait prin Ciurea sau alte comune numai sa avem un loc al nostru.
Dar cu Nichita primar, slabe sanse....a lansat programul cu o luna inainte de alegerile locale si, ca mai toate "proiectele" lui, banuiesc ca asa va ramane...in coada de peste, cel putin pana la urmatorul mandat (Doamne fereste!)
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 22 queries | Mysql time :0.025490 (s)