Eveniment-Social

Programul „Scoala Altfel” aduce surprize pentru copiii din centrele de plasament

Publicat: 07 apr. 2014
1

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi (DGASPC) au pus la punct o serie de activitati pentru copiii din centrele de plasament iesene, in cadrul programului „Scoala Altfel„. Cei care nu au avut norocul de a creste in familie vor avea parte de numeroase surprize care ii vor face sa-si foloseasca imaginatia, talentul si spiritul competitiv in diverse sporturi. In perioada 7-11 aprilie, la Centrul de Plasament C. A. Rosetti” vor fi spectacole de clauni, jocuri distractive si mai multe vizite la principalele obiective turistice din Iasi. Parcul Copou si Parcul Expozitiei vor fi locurile in care copiii vor avea ocazia sa deseneze si sa se joace in aer liber. Copiii de la Centrul de Plasament „Ion Holban” vor avea ocazia sa mearga in vizita la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi (ISU), sa participe la ore de aerobic, vor fi prezenti la Teatrul Luceafarul pentru vizionarea unor piese de teatru si isi vor disputa victoria pe un teren de fotbal. In fiecare centru, coordonatorii de activitati au pus la punct un orar bine stabilit pe grupe de varsta si activitati.

Comentarii
  • Treziti-o si pe d-na Hutanu de la Negruzii care stie doar sa asculte copii,predarea lectiei lipseste din programul ei. In afara de trei ore de ascultare Matematica si una de ascultare Romana azi si invers maine,altceva nu a mai facut in acesti trei ani scolari. Oare face greva ca nu mai participa copii la afteer scoll?. Pai 900 lei pe luna/copil este un salariu,iar aprope trei ani cit a taxat nu a dat la nimeni nici o chitanta. Nu mai face nimeni nici o inspectie la ore?. Nu intereseaza pe nimeni,D-na inspector general daca se mai respecta programele scolare?. Asa se explica faptul ca ,vedeam ieri la TELE M, copii de 9-10 anicare nu stiu ce este aceea o revolutie!
    Asta pentru ca nu mai verifica si controleaza nimeni, nu-i mai evalueaza nimenipe dascali. Rusine unei astfel de scoli de renume cu un asemenea invatator. In comunele invecinate Iasului,se fac lectii mai bine poregatite decit la aceasta d-na.
    Unde esti tu Tepes doamne …?.

Adauga un comentariu