News Flash:

Programul Trezoreriei la sfarsitul acestui an

28 Decembrie 2009
2064 Vizualizari | 0 Comentarii
Afisat la 13:29

Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Iasi anunta programul calendaristic pentru efectuarea prin unitatile Trezoreriei statului a principalelor operatiuni de incheiere a exercitiului bugetar al anului 2009. Calendarul operatiunilor in numerar si de incasari si plati prin virament este urmatorul:

Operatiuni in numerar
1. Ridicarea sumelor in numerar din conturile institutiilor publice deschise la unitatile Trezoreriei Statului pentru achitarea drepturilor salariale si a drepturilor de asigurari si asistenta sociala: pana la 30 decembrie 2009.
2. Ridicarea de sume in numerar din conturile institutiilor publice pentru plati de volum redus si urgente necesare bunei functionari a acestora: pana la 30 decembrie 2009.
3. Depunerea la casieriile unitatilor Trezoreriei Statului a sumelor in numerar aflate in casieriile proprii ale institutiilor publice: pana la 31 decembrie 2009, ora 10.30.
4. Achitarea la casieriile unitatilor Trezoreriei Statului a impozitelor, taxelor, contributiilor si altor venituri in numerar: pana la 31 decembrie 2009, ora 10.30.

Operatiuni de incasari si plati prin virament
1. Prezentarea la Trezoreria Statului a documentelor prin care institutiile publice dispun plati catre beneficiari cu conturi deschise la unitati ale trezoreriei statului din alte judete, inclusiv pentru plati intre trezorerii ale municipiului Bucuresti: pana la 30 decembrie 2009,
ora 12.
2. Prezentarea la Trezoreria Statului a documentelor prin care institutiile publice dispun plati catre beneficiari cu conturi deschise la institutii de credit: pana la 30 decembrie 2009, ora 12.
3. Prezentarea la Trezoreria Statului a documentelor prin care operatorii economici dispun plati catre beneficiari cu conturi deschise la unitati ale trezoreriei statului din alte judete sau la trezorerii diferite din municipiul Bucuresti: pana la 30 decembrie 2009, ora 12.
4. Prezentarea la Trezoreria Statului a documentelor prin care institutiile publice sau operatorii economici dispun plati catre beneficiari cu conturi deschise la aceeasi unitate a Trezoreriei Statului sau la unitati ale trezoreriei statului din cadrul aceluiasi judet: pana la 31 decembrie 2009, ora 12.
5. Prezentarea de catre institutiile publice sau operatorii economici a documentelor de virare a veniturilor bugetare reprezentand impozite, taxe, contributii si alte venituri, care se achita la unitatea trezoreriei statului la care isi au contul deschis sau la unitati ale trezorerie statului din cadrul aceluiasi judet: pana la 31 decembrie 2009, ora 12.
6. Prezentarea de catre operatorii economici, la unitatile Trezoreriei Statului, a documentelor de transferare a disponibilitatilor in conturi deschise la institutii de credit: pana la 30 decembrie 2009, ora 12 (pentru plati de mica/mare valoare).

Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Iasi anunta ca termenele sunt obligatorii, cele prevazute la punctele 1-5 de la operatiuni de incasari si plati prin virament putand fi depasite numai cu acordul prealabil al Ministerului Finantelor Publice.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2467 (s) | 22 queries | Mysql time :0.143225 (s)