Eveniment-Social

Proiect antidrog la Liceul de Turism Iasi

Publicat: 05 apr. 2013
Coordonatorii proiectului judetean antidrog „Gandesc, deci evit!„, prof. Carmen Cumparatu si prof. Dan Stamati, de la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi, si-au propus ca pentru 10 luni, mai precis in perioada noiembrie 2012 – iunie 2013, sa desfasoare o campanie de informare a elevilor cu privire la riscurile si pericolele la care sunt supusi cei ce consuma substante noi cu proprietati psihoactive.
Beneficiarii sunt 250 elevi de gimnaziu si liceu din 5 scoli din judetul Iasi. Este vorba despre Liceul Tehnologic Economic de Turism Iasi, Scoala de Arte si Meserii nr. 41 Iasi, Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii Iasi,  Scoala Gimnaziala Dorobanti si Scoala Gimnaziala Costuleni. 
S-au alaturat proiectului, in calitate de parteneri, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi. In cadrul proiectului, elevii au adus in concurs  6 postere, 18 lucrari de grafica, 16 desene realizate de elevii de gimnaziu, 24 de desene realizate de liceeni si 14 lucrari photovoice. Castigatorii fiecarei subsectiuni au primit diplome din partea organizatorilor. 


loading...

Adauga un comentariu