Eveniment-Social

Proiect dedicat elevilor de liceu, care îsi propune sa îi învete principalele elemente ale Electronicii, la Universitatea Tehnica din Iasi

Publicat: 24 mart. 2019
1

Studentii de la Liga Studentilor Electronisti din Iasi, împreuna cu Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) de la Universitatea Tehnica (TUIASI) "Gheorghe Asachi" din Iasi organizeaza si în acest an proiectul "ElectroStep – Primul pas în Electronica", pana pe 20 aprilie 2019.

Citeste si: Cele mai PROASPETE VESTI de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, la BZI LIVE cu rectorul prestigioasei institutii, profesorul Dan Cascaval – GALERIE FOTO, VIDEO

Proiectul, care este dedicat elevilor de liceu, îsi propune sa îi învete principalele elemente ale Electronicii, sa îi ajute sa adune informatii din acest domeniu.

Citeste si: Ce ofera studentilor cea mai buna universitate tehnica din Moldova – FOTO, VIDEO

"Întâlnirile vor avea loc în fiecare sâmbata, în intervalul orar 10:00 – 12:00, urmatoarele sedinte urmând astfel sa aiba loc pe 30 martie, 6, 13 si 20 aprilie. Elevii se vor întâlni cu studentii în incinta facultatii. Datorita evolutiei constante a electronicii, zi de zi evoluam si noi. Curiozitatile cresc, iar proiectul nostru «ElectroStep – Primul pas în electronica!», vine în sprijinul elevilor doritori sa adune informatii din acest domeniu foarte cautat. Ne dorim sa aducem un plus de cunostinte teoretice, dar mai ales practice", au transmis organizatorii.

Citeste si: Concurs inedit pentru liceeni organizat Universitatea Tehnica Iasi

La finalul sedintelor va fi organizat si un concurs cu premii, unde elevii îsi vor putea testa cunostintele acumulate pe parcursul proiectului. "ElectroStep – Primul pas în Electronica" se afla la a III-a editie, prima fiind organizata în anul 2017, când în urma acestui proiect opt elevi au ales sa urmeze studiile Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

Adauga un comentariu