Eveniment-Social

Proiect european la Scoala Lunca Pascani

Publicat: 13 oct. 2011
Scoala generala I – VIII din suburbia Lunca Pascani beneficiaza de un proiect cu finantare europeana intitulat „Sa schimbam perspectivele noastre ca fiind voluntar„. Valoarea totala a proiectului este de 1600 euro. Au depus documentatii pentru a beneficia de acest proiect mai multe scoli din Romania dar si din alte 16 tari europene, pentru fiecare tara fiind desemnata o singura scoala „castigatoare”. Scoala Lunca Pascani a castigat proiectul pe Romania. 
Potrivit celor de la unitatea scolara, proiectul are ca scop mobilizarea elevilor la diverse activitati de voluntariat. „Una dintre activitatile noastre specifice proiectului va fi in luna decembrie, realizarea unui „bazar de Craciun”. Copiii vor participa la un targ de vanzare a unor dulciuri iar banii obtinuti vor fi donati unei familii cu greutati sociale”, a spus directoarea scolii Mariana Adavidoaie. 
De precizat faptul ca in data de 03 noiembrie, trei cadre didactice si trei elevi ai scolii se vor deplasa in Bulgaria la scoala partenera unde vor discuta diverse teme pe acest proiect.


loading...

Adauga un comentariu