Actualitate

Proiect in Consiliul Local pentru replantarea teilor pe Stefan cel Mare

Publicat: 04 oct. 2013
Organizatia Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Iasi va propune, prin alesii locali, un proiect de hotarare prin care municipalitatea va replanta teii pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant din primavara anului viitor. Conducerea organizatiei PP-DD Iasi a precizat si faptul ca acesta va fi promovat cat de curand, pentru a putea fi prins in exercitiul bugetar al anului viitor.
„Vom propune un proiect de Consiliu Local prin care sa fie plantati tei pe pietonal din primavara anului viitor. Proiectul va fi extrem de argumentat si nu cred ca poate fi refuzat. Iesenii au nevoie de tei, simbolul orasului, iar conducatorii orasului trebuie sa inteleaga ca istoria nu poate fi stearsa”, a spus Alin Aivanoaei, presedintele organizatiei judetene a PP-DD Iasi.


loading...

Comentarii
  • Consiliul local sa dea o hotarare prin care in perimetrul orasului sa fie taiti toti copacii batrani care se pot prabusi in orice moment peste case,oameni si masini. De asemenea in primetru orasului sa nu fie plantati decat copaci care nu cresc inalti.Le sugeres protestatarilor iubuitori de tei ca pot planta oricati tei doresc ei pe mamurile raului Bahlui pe dreapta si pe stanga.Au loc suficient ca sa planteze si o mie de tei. sau si mai multi.Pe malul Bahluiului au fost plantati niste copacei care au fost rupti,sau uscat dar si pusi pe foc.

  • felicitari domnule AIVANOAIE!! TEII SINT UN SIMBOL AL IASULUI! DACA NE GANDIM LA TEIUL LUI EMINESCU UNDE VIN MULTI TURISTI SA-L VADA ! DAR TEII CARE AU FOST TAIATI ERAU TEI BUNI NU PREZENTAU NICI UN PERICOL DE CADERE. A VAZUT CINEVA MASACRUL TEILOR ? ERAU TEI CARE CEL PUTIN 10 ANI NU AR FI PREZENTAT VREUN PERICOL DE CADERE PE STEFAN CEL MARE. TU DE SUS GICA ESTI IN AFARA TRADITIEI SI AI NISTE OBSESII CA O SA-TI CADA CEVA IN KAP DU-TE PUTIN LA CONTROL DAR MAI MULT SE VEDE CA ESTI PROTEJATUL/A HOTILOR DIN PRIMARIE, ESTI FATA/FIU LU TATA

Adauga un comentariu