Eveniment-Social

Proiect inedit la Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal Hârlău, județul Iași

Publicat: 18 nov. 2021
Proiectul a debutat cu activitatea „Toamna- atelierul fanteziei” care a avut ca temă promovarea educației ecologice în rândul preșcolarilor prin manifestarea unei atitudini pozitive față de natură

Adăpostiți de „furtuna” controverselor cotidiene, nu în altă parte decât sub „umbrela” cunoașterii de la G.P.P. și G.P.N. Hârlău, privim către „soarele” copilăriei și ne prindem în „hora”toamnei. 
La fiecare început de an școlar, colectivul de la G.P.P. și G.P.N. Hârlău își propune noi activități și proiecte inovative care să aducă bucurie în rândul preșcolarilor. Așa a luat ființă și proiectul „Creioane colorate”, un proiect transdisciplinar menit să surprindă creativitatea cadrelor didactice, implicarea părinților și să alimenteze setea de cunoaștere a copiilor. Proiectul își propune colaborarea și schimbul de experiență între cele 10 grupe de preșcolari, având activități pe diferite teme însumate în 5 miniproiecte organizate de câte o echipă formată din cadre 3 didactice de la cele două grădinițe.

Proiectul a debutat cu activitatea „Toamna- atelierul fanteziei” care a avut ca temă promovarea educației ecologice în rândul preșcolarilor prin manifestarea unei atitudini pozitive față de natură și mediul înconjurător. La activitate au participat toți preșcolarii grădiniței, realizând lucrări artistico-plastice, iar parteneriatul cu familia a fost evidențiat prin minunatele decorațiuni realizate de copii împreună cu părinții și care au oferit un bun prilej pentru a organiza o expoziție de toamnă.

Activitatea a fost încununată și de vernizajul prilejuit de un alt proiect deosebit în care este implicată unitatea noastră de învățământ, parteneriatul „Anotimpuri și tradiții” realizat în colaborare cu Grădinița cu Program Normal Podu Iloaiei și Grădinița Junior din Iași.

Mulțumiri alese părinților pentru impecabila implicare și colectivului grădiniței pentru colaborare și frumoasa organizare.

Adauga un comentariu