Eveniment-Social

Proiect informatic pentru monitorizarea executiei bugetare, la Iasi

Publicat: 05 iul. 2013
1
La Iasi a fost finalizat proiectul informatic pilot pentru Solutia Integrata de Construire si Monitorizare Bugetara pentru Institutiile Publice Locale, realizat de firma americana Hewlett – Packard. La prezentare au participat Bebe-Viorel Ionica, Secretar de Stat in cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala, si Radu Enache, Directorul General al Hewlett-Packard Romania, dar si reprezentanti ai unor importante firme IT din Iasi. 
 
Proiectul pilot, desfasurat in perioada noiembrie 2012 – mai 2013 (realizare, evaluare si testare), a avut ca scop testarea si demonstrarea capabilitatilor unei solutii integrate ca instrument performant pentru planificarea si monitorizarea executiei bugetare. 
 
Solutia ultramoderna este bazata pe o infrastructura informatica de tip Cloud si integreaza sisteme server, sisteme de stocare a datelor, echipamente de retea, sisteme de asigurare a securitatii si software de administrare si coordonare. Pentru realizarea acestui proiect a fost necesara suma de 200.000 dolari.
Adauga un comentariu