Actualitate

Proiect pentru Centru Avansat de Cercetare-Dezvoltare în Medicina Experimentala, incheiat la UMF Iasi – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 29 iun. 2016

Astazi, incepand cu ora 12:00, la sediul Facultatii de Bioinginerie Medicala de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Grigore T. Popa Iasi se va derula manifestarea dedicata închiderii proiectului intitulat „Centru Avansat de Cercetare-Dezvoltare în Medicina Experimentala – CEMEX„.

Citeste si: Important proiect educational pentru regiunea Moldovei, organizat de o gradinita, derulat la Iasi – GALERIE FOTO, VIDEO

La eveniment vor lua parte: Daniela Drugus – managerul proiectului si Directorul General Administrativ (DGA) de la UMF, prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul institutiei, prof. univ. dr. Ostin Mungiu si oficialitati locale. „Poiectul este co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, în baza contractului de finantare nr. 635/12.03.2014, cod SMIS-CSNR 48880, încheiat cu Ministerul Educatiei Nationale, în calitate de Organism Intermediar, în numele si pentru Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial «Cresterea Competitivitatii Economice».

Citeste si: Proiect important finalizat de UMF Iasi

Valoarea totala a proiectului este de 30.883.856 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 25.000.000 lei. Acesta s-a implementat în localitatea Iasi, str. Mihail Kogalniceanu nr. 9 – 13, pe o durata de 27 de luni si 18 zile. Obiectivul proiectului este cresterea calitatii si eficientei activitatii de cercetare-dezvoltare în domeniul medical, în vederea îmbunatatirii serviciilor de sanatate si promovarii competitivitatii economice cu impact în industria farmaceutica”, au transmis oficialii Universitatii de Medicina.

Adauga un comentariu