News Flash:

Proiect pentru loializarea angajatilor

10 Noiembrie 2008
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
Proiect pentru loializarea angajatilor
• Proiectul urmareste imbunatatirea sistemului de management al resurselor umane in 30 de companii din Regiunea de Nord-Est prin intermediul unor activitati de instruire si consultanta in domeniul resurselor umane si in domeniul managementului firmei • Acest program isi propune sa contribuie la cresterea potentialului de dezvoltare a Regiunii Nord-Est si la eliminarea deosebirilor economice si sociale existente fata de celelalte regiuni ale tarii


Fundatia Prowomen deruleaza un proiect pentru imbunatatirea sistemului de management al resurselor umane in 30 de companii. Actiunea "Dezvoltarea resurselor umane in companiile comerciale din zona de Nord Est" se desfasoara in sase judete din Regiunea de Nord-Est, respectiv Iasi, Botosani, Bacau, Suceava, Vaslui si Neamt.

Acest program isi propune sa contribuie la cresterea potentialului de dezvoltare a Regiunii Nord-Est si la eliminarea deosebirilor economice si sociale existente intre Regiunea de Nord-Est si celelalte regiuni ale tarii. In vederea atingerii acestui scop, proiectul urmareste imbunatatirea sistemului de management al resurselor umane in 30 de companii din Regiunea de Nord-Est prin activitati de instruire si consultanta in domeniul resurselor umane si in domeniul managementului firmei. Activitatile proiectului se adreseaza unui numar de 25 de companii cu un numar de angajati intre 50 si 250 si unui numar de cinci companii cu peste 250 de angajati. Un numar de 30 de manageri de resurse umane din aceste companii vor beneficia de instruire in domeniul managementului resurselor umane si managementul firmei. De asemenea, alte 30 de persoane direct implicate in managementul firmelor respective vor beneficia de un training in domeniul managementului firmei. Cele cinci companii cu peste 250 de angajati vor beneficia de diagnosticarea stadiului de dezvoltare al firmei din punct de vedere al resurselor umane. Astfel, proiectul de fata constituie, pentru grupul tinta constituit din firmele participante in proiect, doar primul pas, foarte important de altfel, intr-un proces mai amplu de modernizare si de eficientizare a procedurilor si politicilor in domeniul managementului resurselor umane, cu efecte pe termen lung asupra cresterii productivitatii angajatilor si a loializarii acestora. Acest proiect este finantat de Uniunea Europeana prin programul Phare 2004-2006, iar bugetul alocat este de peste 80 mii Euro.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3375 (s) | 22 queries | Mysql time :0.203520 (s)