Eveniment-Social

Proiecte comune intre doua localitati iesene si un oras din Belgia

Publicat: 08 feb. 2016
1

Doua localitati din judetul Iasi au ajuns sa se infrateasca cu un oras din Belgia. Comunele Tomesti si Prisacani au initiat o colaborare cu orasul belgian Eeklo, privind initierea unor proiecte. De altfel, primarul din orasul belgian, Koen Loete, se afla in aceste zile in judetul Iasi pentru a discuta cu primarii din cele doua comune. In plus, acesta s-a intalnit ieri si cu reprezentantii Prefecturii si ai Consiliului Judetean Iasi, partile discutand si alte oportunitati de colaborare. Cei din Belgia ar urma sa aduca la Iasi si cate o ambulanta tip SMURD pentru cele doua comune din judetul Iasi, dar si masini de pompieri pentru ambele administratii locale.

„Am initiat un proiect comun cu cei de la Prisacani, pentru colaborarea cu localitati din tarile Europei. Noi dorim sa ne dezvoltam, sa colaboram si sa initiem proiecte majore. In plus, cele doua comune vor beneficia si de masini de interventie in cazuri de urgenta, aduse de cei din localitatea belgiana. Pe viitor, vom mai avea parte si de alte vizite din partea unor edili din orasele europene”, a mentionat Stefan Timofte, primarul comunei Tomesti.

Comentarii
  • Domnii de la DNA sa vina urgent la primaria Tomesti sa vada toate hotiile la primar care si face in contiuare de cap .La puscarie cu timofte !

  • Bai TIMOFTE mi-am dat seama din prima ca nu vrei sa colaborezi cu mine .- Am semnat impreuna un protocol in cadrul unui GRAL pentru cele doua commune – cele mai mari din judetul IASI iar tu te duci si faci smecherii cu agricultorul de CHIRILA venit dupa 50 de ani in Prisecani ,. Pacat de oamenii aceea din Prisecani ca au intrat pe mina unuia de culoare care isi bate joc de ei .- Nu mai bine te lasam eu pe mina lui MIHALACHE si nu ma mai incurcam eu cu tine ,. Avem si apucaturi maiu diferite.- Tu te zbati sa faci cit mai multe pentru Tomesteni iar eu nu stiu cum sa fur mai mult ca mine poimiine s-ar putea sa o termin cu prostii astia din Holboca .-

Adauga un comentariu