Eveniment-Social

Proiecte de aproape 600 de mii de lei, derulate de DGASPC Iasi

Publicat: 09 oct. 2019
63 Vizite 0 Comentarii

În opt centre din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi (DGASPC) se vor face in perioada urmatoare lucrari de îmbunatatire a conditiilor de locuit pentru beneficiari. Institutia a scos la licitatie achizitia lucrarilor, valoarea contractelor fiind de peste 596 de mii de lei, fara TVA. Licitatia se desfasoara defalcat pe mai multe loturi.

Lotul unu reprezinta lucrari de reparatii si accesibilizare spatii pentru persoane cu dizabilitati la Centrul de Servicii Sociale "Gulliver", valoarea estimata fiind de 41.753 lei. Lotul doi prevede lucrari de reparatii si accesibilizare spatii pentru persoane cu dizabilitati la Centrul de Servicii Sociale Galata, valoarea estimata fiind de 126.473 lei.

Vezi si: DGASPC scoate la concurs cateva posturi!

Cel de-al treilea lot prevede lucrari de reparatii si accesibilizare spatii pentru persoane cu dizabilitati la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala Popricani, in valoare de 40.693 lei. Al patrulea lot prevede lucrari de reparatii si accesibilizare spatii pentru persoane cu dizabilitati la Centrul de Servicii Sociale Mircesti, lucrari in valoare de 79.485 lei. Al cincilea lot prevede lucrari de reparatii si accesibilizare spatii pentru persoane cu dizabilitati la Sediul DGASPC Iasi, valoarea estimata fiind de 20.956. Proiectul prevede ca al saselea lot sa cuprinda lucrari de reparatii interioare si exterioare la Centrul de zi "Prichindel", valoarea estimata fiind de 225.037 lei.

Al saptea lot prevede lucrari de reparatii la împrejmuirea Centrului de Servicii Sociale Budai, valoarea estimata fiind de 47.423 lei. Lotul cu numarul opt prevede lucrari de reparatii interioare la sala de kinetoterapie în Centrul de Servicii Sociale "Sf. Andrei", valoarea estimata fiind de 14.902 lei.

"Orice operator economic, interesat sa participe la licitatie, are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare cel mai târziu cu sase zile înainte de data limita de depunere a ofertelor. Data de deschidere a ofertelor este 16 octombrie, ora 15:00", au aratat reprezentantii autoritatii judetene.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit