Eveniment-Social

Proiecte de milioane de lei in comunele din judetul Iasi

Publicat: 30 mart. 2015
1

Compania Nationala de Investitii a demarat o procedura pentru un proiect privind constructia unei sali de sport in comuna Holboca. Proiectul are o valoare de trei milioane de lei, iar asocierea ce se va ocupa de constructia salii este Conest SA Iasi Structuri SRL.

„Lucrarile de proiectare si executie includ toate documentele necesare pentru elaborarea proiectului tehnic si detaliilor de executie in conformitate cu legislatia nationala. Valoarea estimata a contractului este de 3.319.375 lei, fara TVA, din care diverse si neprevazute în procent de 10 la suta”, se arata in documentatia de atribuire a contractului. O alta autoritate locala din judetul Iasi a demarat o procedura pentru refacerea scolii din satul Oboroceni, comuna Helesteni. Procedura a fost atribuita catre firma Cimpeanu Dep Construct SRL din localitatea Bals pentru 1,4 milioane de lei.

„Contractul prevede reabilitarea termica si extinderea scolii generale în localitatea Oboroceni, comuna Helesteni, judetul Iasi, conform caietului de sarcini si listelor de cantitati, care fac parte integranta din documentatia de atribuire. Valoarea estimata cuprinde cheltuieli pentru diverse si neprevazute in cuantum de 83.320 lei”, se arata in anuntul de atribuire. In comuna Ipatele a fost incheiat un contract de cateva milioane lei pentru modernizarea unui drum comunal. In satul Alexesti, din comuna Ipatele, va fi modernizat drumul comunal DC 134 A pentru aproximativ trei milioane lei. Primaria din Ipatele a incheiat contractul cu societatea Eky Sam SRL Targu Frumos.

Comentarii
  • Diverse si neprevazute un procent de 10 la suta , se spune in articol.- Evita primarul din HOLBACA sa spuna ca de fapt acesta este comisionul cerut celor de la CONEST care nu se stie prin ce imprejurare au cistigat licitatia , sau poate nici nu s-a tinut si a fost o incredintare directa asa cum procedeaza toti excrocii PSD.-

Adauga un comentariu