Local

Proiectul autostrazii Targu Mures – Iasi a fost demarat

Publicat: 12 feb. 2010
1

Dupa mai multe luni de asteptare, autoritatile din judetul Iasi au primit o veste buna legata de autostrada Targu Mures-Iasi. Contractul pentru studiul de fezabilitate al autostrazii a fost semnat zilele trecute, castigatorul fiind Inoxa Ingineria SRL. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a semnat contractul cu firma respectiva, termenul de realizare a acestui studiu fiind de 12 luni de la data semnarii contractului. „Am primit o adresa prin care ni se arata ca s-a incheiat contractul pentru intocmirea studiului de fezabilitate la autostrada Targu Mures-Iasi-Ungheni. Ne bucura nespus acest lucru, este un pas inainte. Cand am fost in Republica Moldova, am discutat despre racordarea acestei tari la un drum european si de aceea lucrarile vor pleca de la Ungheni”, a spus Constantin Simirad. Autostrada va avea o lungime de aproximativ 300 kilometri si va fi impartita in trei tronsoane; va porni din apropierea orasului Targu Mures, va trece prin judetul Harghita, prin zona Ditrau, va intra in judetul Neamt pe la Poiana Largului si va trece prin Targu-Neamt, dupa care va ajunge in judetul Iasi. In judet va trece prin Pascani, Targu-Frumos si Ungheni.

Comentarii
  • INOCSA INGINERIA S.R.L
    Multumim pentru informatie D-lui autor Vlad R.
    Denumirea corecta a firmei care a contractat studiul de fezabilitate mentionat este INOCSA Filiala Romania S.R.L., is the romanian subsidiary of INOCSA Ingeniería, S.L., the Spanish engineering consulting firm.
    Este important sa fie corecta informatia caci altfel se pot creia confuzii. Este si o firma INOXA dar aceasta produce mobila de bucatarie

Adauga un comentariu