Eveniment-Social

Proiectul Erasmus Plus „Shared Standards of A New Profession: the Museum Mediator”, la Palatul Culturii din Iasi

Publicat: 12 dec. 2018
1

Complexul Muzeal National Moldova (CMNM) Iasi este liderul proiectului de parteneriat strategic "Shared Standards of A New Profession: the Museum Mediator" 2018-1-RO01-KA202-049373, finantat prin programul european Erasmus Plus, în cadrul actiunii cheie 2, pentru inovare si schimb de bune practici în domeniul educatiei si formarii profesionale.

Partenerii Complexului Muzeal pentru implementarea acestui proiect sunt: I Cinque Sensi Associazione Culturale si CPA Di Giuseppina Bomba, din Italia, Espacio Rojo, din Spania, Ethniko Kentro Erevnas kai Diasosis Sholikou Ylikou, din Grecia si Grone – Bildungszentren Berlin GmbH – gemeinnützig, din Germania.

Citeste si:  Palatul Culturii din Iasi, prezent la o celebra intalnire a castelelor din Europa – FOTO

Reprezentanti din toate tarile participante vor fi prezenti la Palatul Culturii din Iasi în perioada 13 – 14 decembrie 2018, pentru a participa la întâlnirea de lansare a proiectului. În acest context, se vor stabili detalii ale planului de activitati si modalitati concrete de implementare a acestora.

Citeste si: Manifestare omagiala "In memoriam Radu Cernatescu (1894 – 1958), la Palatul Culturii din Iasi

Proiectul creeaza premisele pentru incluziune sociala, valorificând potentialul atât educational, cât si social al patrimoniului cultural, lansând un nou concept: mediatorul muzeal.

Citeste si: Update. Manifestare ARHEOLOGICA speciala la Palatul Culturii din Iasi – FOTO, LIVE VIDEO

Muzeul este un for creativ, care uneste comunitatea, care cladeste punti de comunicare între diferitele grupuri si categorii sociale, iar scopul acestui proiect este de a sustine formarea profesionala si de a deschide noi orizonturi în rândul angajatilor.

Adauga un comentariu