Eveniment-Social

Proiectul La Pini

Publicat: 14 apr. 2008
1

• Oferta firmei Cris Crisco SRL sparge tiparele pietei imobiliare locale • Termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2009

Sambata, intr-una din salile World Trade Center Iasi, Cristian Cioanca, patronul firmei Cris Crisco SRL, a lansat un proiect caracterizat de un grad deosebit de mare de originalitate. In timp ce piata imobiliara ieseana este ocupata de oferte de case sau vile, apartamente in zona urbana, Cristian Cioanca sparge piata: un complex rezidential si de birouri in zona Bucium, totul integrat. Spatii de locuit sau pentru birouri, cu anexe spatii de joaca, garaje, sali de sport, spatii de studiu, toate integrate in ceea ce poarta denumirea „La Pini„. Aflat la o distanta de circa 150 de metri de drumul care leaga municipiul Iasi de Vaslui, complexul va beneficia de avantajele unei cai de acces asfaltate, distanta permitand asigurarea linistii locatarilor.

Mai mult decat atat, zona este deosebit de interesanta prin perspectiva asupra orasului Iasi. „Asa cum rezulta din experienta noastra, chiar tinand cont de eventualele intarzieri generate de interventia doamnelor din familiile beneficiarilor, care intervin in faza finala de executie a proiectului, cerand noi modificari, consider ca data de terminare a lucrarilor va fi 22 decembrie 2009”, a afirmat Cristian Cioanca la conferinta de presa organizata sambata la WTC Iasi. Tot atunci, a fost sarbatorita cea de-a douasprezecea aniversare de la infiintarea firmei. In concluzie, Proiectul La Pini este o alternativa deosebit de interesanta pe piata imobiliara ieseana, reprezentand altceva decat ofertele actuale. Un element este deosebit de important: arhitectul lucrarii permite, prin solutiile adoptate, compartimentarea fiecarui spatiu in functie de cerintele beneficiarului, nefiind vorba de o oferta tip, aceeasi pentru toti solicitantii.

Comentarii
  • Ne intereseaza mai multe detalii despre locul unde va fi amplasat acest cartier.Doar dand numai distanta pana la asfalt,nu ne spune mare lucru.Sa fie vorba de zona care a fost plantata cu vii,sau poate este vorba chiar de zona satului Paun ?!Este un proiect indraznet.Mai sunt in tara asta si oameni care gandesc spre viitor.De asa oameni are tara nevoie,nu de fenechieni.

Adauga un comentariu