Secretele istoriei

Proiectul teribil al Statelor Unite: Razboiul viitorului din 2025

Publicat: 09 iul. 2015

Proiectul secret al Statelor Unite, care are numele de cod „Blueshark”, testeaza modul in care va fi purtat razboiul viitorului, in 2025. El se va desfasura virtual, dar totul se va baza pe realitate si comunicare cu soldatii, in timp real.

Proiectul este experimental, el fiind dezvoltat in prezent de catre Universitatea Southern din California, Statele Unite, potrivit Daily Mail.

US Navy pregateste minutios, inca de pe acum, razboiul viitorului, plecand de la realitatea virtuala. Cercetatorii au facut prima demonstratie la centrul de comanda al unei nave virtuale.

Un militar s-a folosit de Oculus Rift, un dispozitiv cu un ecran virtual real montat la ochi, pentru a indeplini o misiune pe o nava virtuala.

Vezi si Conflicte istorice identificate ca al Treilea Razboi Mondial

Proiectul Blueshark testeaza modul in care tehnologia va fi utilizata de catre Marina SUA in razboiul viitorului din anul 2025.

Pana in prezent, experimentele s-au desfasurat la un centru de comanda virtual, impreuna cu alte proiecte, precum ‘smart minutes’, dar despre care comandantii Marinei au refuzat sa dea detalii.

E2C2, nume de cod Blueshark, reprezinta o colectie in continua evolutie a tehnologiilor ce combina fizicul cu virtualul, pentru a crea o viziune a modului in care se va actiona impreuna in viitor.

Informatiile vor fi utilizate mai rapid si mai eficient decat oricand inainte prin Centrul de comanda Blueshark.

Exista doua locuri in care se va realiza proiectul Blueshark, o unitate militara si un spatiu de dezvoltare de la Mixed Reality Lab din cadrul Institutului de Tehnologii Creative al Universitatii Southern din California.loading...

Adauga un comentariu