Stiinta

Proiectul urias prin care cercetatorii vor sa readuca la viata o persoana decedata! Este de domeniul filmelor SF ce incearca

Publicat: 08 mai 2016

Proiectul prin care se incearca regenerarea creierului persoanelor moarte a fost aprobat.

O companie biotech din Statele Unite a primit aprobabre pentru a recruta 20 de pacienti declarati morti clinic din cauza unor traume craniene pentru a testata daca anumite parti din sistemul central nervos pot fi readuse la viata.

Cercetatorii vor folosi o combinatie de terapii, inclusiv injectarea creierului cu celule stem si un cocktail de peptide, precum si folosirea laserelor si tehnici de stimulare a nervilor ce au avut efect asupra pacientilor aflati in coma.

Participantii trebuie sa fie declarati morti si tinuti in viata de aparate. Vor fi monitorizati cateva luni cu echipamente pentru a vedea orice semn de regenerare.

Echipa crede ca celulele stem ar putea fi capabile sa stearga istoria si sa reporneasca viata bazandu-se pe tesutul din acea zona – un proces care poate fi vazut in cazul salamandrelor. „Speram sa vedem rezultate in primele 2-3 luni” a declarat CEO-ul Bioquark Inc, Dr Ira Pastor.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit