Stiri si curiozitati

Proprietara Range Rover-ului in care a murit Razvan Ciobanu a rupt tacerea

Publicat: 01 mai 2019
3

Dupa ore bune de tacere, proprietara Range Rover-ului in care a murit Razvan Ciobanu a rupt tacerea. Femeia a avut o reactie furioasa si marturisirile ei au dat nastere unor controverse. Afacerista este iubita prietenului care i-a imprumutat bolidul designerului.

Proprietara Range Rover-ului in care a murit Razvan Ciobanu a rupt tacerea

Anchetatorii au gasit in masina transformata in sicriu pentru Razvan Ciobanu ai multe obiecte apartinand unei femei, dar si actul de identitate al unui barbat, respectiv al lui Iulian Cercel. Tanarul este fiul unui afacerist din Calarasi, decedat in urma cu cativa ani, si prieten cu designerul. El a stat de vorba cu politistii care i-au spus sa vina in Constanta ca sa afle mai multe detalii despre seara in care i-a imprumutat autoturismul de lux creatorului de moda, dar si sa argumenteze motivul pentru care buletinul sau era in bolid.

Iulian Cercel traieste o poveste de iubire cu Madalina Ignatuc si au impreuna o firma de arhitectura in Bucuresti. Femeia de afaceri a rabufnit cand a fost contactata in legatura cu tragedia in urma careia Razvan Ciobanu a murit. Masina inmatriculata pe numele ei – un Range Rover – costa aproape 100.000 de euro.

“Sa vedem cine o sa ma despagubeasca. Nici nu-l cunosc pesonal pe Razvan Ciobanu”, a declarat Madalina Ignatuc, relateaza libertatea.ro.

Adauga un comentariu