Eveniment-Social

Proprietarul CFR Marfa vrea sa construiasca vagoane noi la Iasi – VIDEO

Publicat: 27 iun. 2013
1
Noul actionar majoritar al CFR Marfa a venit astazi la Iasi cu ocazia inaugurarii tramvaiului modernizat de fosta Remar Pascani, actuala Electroputere VFU, companie controlata tot de Gruia Stoica.

Dupa lansarea prototipului de tramvai, acesta a anuntat ca compania din Pascani intentioneaza sa fabrice in viitorul apropiat un tramvai nou, acesta urmand sa fie primul vagon electric de transport public urban construit in Romania dupa anii ’90. Totodata, acesta a anuntat ca face demersurile necesare pentru a reincepe fabricarea de locomotive la uzina pe care o controleaza in Craiova. 

Comentarii
  • Mda. E al nostru de azi si trebuie sa il pastram. Sa speram ca acest tramvai modernizat nu le va inspira si pe nevertebratele idioate care au stricat cele 50 de statii noi. Nici acum nu pot sa il uit pe acel taran de la Coarnele Caprei care ajunsese la oras si la 2 noaptea dadea cu picioarele intr-o statie. Dar, mai presus de toate, ce ar fi sa devenim si noi mai civlizati si cum vedem un astfel de gest sa sunam imediat la 112 sau la dispeceratul Politiei Locale 0232/232099?

Adauga un comentariu