National

Propunere ABERANTA facuta de ministrul Finantelor. Romanii, cobai pentru experimente fiscale

Publicat: 05 mai 2015
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut o declaratie absolut aberanta referitoare la bacsisul care poate fi dat, de exemplu, persoanelor care livreaza pizza la domiciliu. Teodorovici a venit cu o idee „desteapta”, sugerand ca cei care fac comanda la domiciliu se pot deplasa la magazinul de unde au comandat pizza si sa lase bacsisul pe bon fiscal la unitatea comerciala. Apare intrebarea: ce sens mai are sa faci comanda la domiciliu, daca ulterior te deplasezi la pizzerie pentru a lasa bacsis? 
Executivul a decis recent sa legifereze bacsisul, care sa fie astfel evidentiat pe un bon fiscal separat si va fi taxat cu 16%. Atunci cand a fost luata aceasta dicizie, ministrul Finantelor explica faptul ca, pentru calatoria cu taxi, aparatul de marcat va trebui modificat astfel incat acesta sa emita, in afara bonului fiscal emis conform distantei parcurse si tarifului perceput pe kilometru, si un bon fiscal pentru bacsisul dat de client taximetristului.


loading...

Comentarii
  • Bravo d-le ministru….din asta se vede competenta dvs si a altora ce s-au perindat la linsul ciolanului…ce dracu cautati acolo la minister ?Acum ca mi-a trecut un pic scarba iti spun ministrule ca ii voi da un bacsis celui ce vine cu pizza la usa fara sa am pretentia sa fie trecut pe bon. Dupa asa o propunere „inteligenta” probabil ca multi romani vor proceda la fel……

  • Se pare ca trebuie sa iesim in strada cu asa un guvern( economie, finante, sanatate, educatie, etc) si asa un parlament in care penalii propun legile in justitie.
    In ce tara traim daca nu reusim sa starpim molima corupta a PSD.
    Doamne ai grija si de noi romanii care muncim cinstit si altii beneficiaza de pe urma noastra fara nerusinare.

  • Mai prostane de ministru cum naiba sa dea taxiul bon pt ciubuc cind nu ai cum sa scrii bon pe aparatele de taxi?ele calculind bonul in functie de km parcusi,esti aerian complect !

Adauga un comentariu