Actualitate

Propunere PMP: Aeroportul International Iasi s-ar putea denumi Aeroportul International Regele Ferdinand I – LIVE VIDEO

Publicat: 11 aug. 2017

Grupul consilierilor judeteni PMP au depus o initiativa privind schimbarea denumirii Aeroportului International Iasi in Aeroportul International Regele Ferdinand I.

Alin Aivanoaei, liderul grupului de consilieri judeteni PMP, a aratat ca a fost depus un proiect de CJ care va fi discutat in viitoarea sedinta.

Citeste si: Se strange latul. Nu mai scapa de DNA. Raportul care-l trimite pe Marius Bodea pe mana procurorilor

Mai multe amanunte maine in cotidianul BUNA ZIUA IASI.loading...

Comentarii
 • Ce a facut Ferdinand I pentru Romania Mare? El a fost umbra Reginei Maria! Ea a facut totul. La Marasesti, alaturi de romani au luptat si rusi. Pacat de Tezaurul nostru dat la rusi.

 • 6 decembrie 1916 Casa Regala si Guvernul Romaniei s-au retras la |Iasi , locul de unde a pornit proiectul de reintregire a neamului si de construire a Romaniei Mari.

  • de unde ai mai scos-o si pe asta ,cand lor le tatia curul de frica ca din Romania nu mai ramasese decit o bucatica din Moldova….ei se gindeau si visau la Romania Mare !!! ei se gandeau cum s-o stearga din tara fie prin nord spre Suedia sau est spre Odesa si de acolo spre Anglia. Cu adevarat se gandeau Bratienii ,adevarati nationalisti si patrioti romanii. Mai bine se gandeau la I.Creanga .

 • La o propunere de extindere a spatiului pentru calatori, de crestere a numarului de terminale, de construit un drum ca oamenii, si multe altele…nu va duce capul….La ce e mai simplu si fara sens sunteti primii. SI chiar si aici…nu aveti imaginatie deloc….Ganditi-va la ceva reprezentativ pentru Iasi care sa ne reprezinte….Ce treaba are Ferdinand ?

  • Alo – DNA – la PMP Iasi se pare ca unii membrii consuma droguri si au halucinatii de Hohenzollern-Sigmaringen …. un roman de-al nostru — Ion Creanga sau Mihail Eminescu — nu se putea face propunerea ?

 • IMBECILII BĂSIȘTI NU ȘTIU CE SĂ MAI FACĂ SĂ SE BAGE ÎN SEAMĂ ! BINE CĂ N-AU PROPUS DENUMIREA AEROPORTULUI BABA NOVAC ! SUNT ȘI FOARTE TALENTAȚI ȘI PRICEPUȚI CEI DOI DIN IMAGINE, SUNT DE RÂSUL LUMII !

 • Confratilor comentatori , unii nu pot intelege ,descifra , prezentul sau cei 27 de ani trecuti de la schimbarea orinduirii , asa ca putina, cenusa in cap nu ar strica

 • Eu consider ca cel mai corect nume ar trebui sa fie AEROPORTUL ALEXANDRU IOAN CUZA pentru ca acesta a fost unicul domnitor care i-a invatat carte pe moldoveni. Nu cautati nume proaste din istorie. Eu consider ca AEROPORTUL ALEXANDRU IOAN CUZA este cel mai potrivit, fiindca la CONSTANTA este AEROPORTUL MIHAIL KOGALNICEANU, iar cei doi MARI ROMANI vor veghea din ceruri asupra poporului roman.

 • Eu zic sa ramana asa, adica dece Aeroportul International IASI nu este bun ca denumire ? Prin cuvantul IASI in titulatura s-ar face si reclama turistica Iasului

 • Sa-i zica „Ion Iliescu”, cu voia dumneavoastra ultimu’ pe lista! C-a fost mult-iubitul si stimatul președinte al Consiliului Județean Iași un intreg cincinal (1974-1979).

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit