Magazin

Prostia intruchipata. Ce si-a tatuat un adolescent pe brat – FOTO

Publicat: 27 mart. 2014

Un adolescent a facut senzatie astazi pe internet, cu tatuajul sau. Totusi, lumea a fost impartita, o mare parte spunand ca baiatul a dat dovada de prostie, mai ales ca tatuajul este permanent.

Citeste si: Bote s-a tatuat! Ce si-a scris permanent pe piele

Stian Ytterdahl
, de 18 ani, din sudul Norvegiei, si-a tatuat pe antebrat o nota de plata de la McDonald’s, dupa ce a primit o pedeapsa de la prieteni lui, pentru ca era „prea activ cu domnisoarele”. Totusi, in apararea lui, tanarul spune ca alternativa era sa isi tatueze o papusa Barbie pe o fesa. „Acum imi place, mai ales ca este un tatuaj pe care nu il mai are nimeni, are pana si ora si data, dar si tot ce am comandat luni seara. S-ar putea sa regret asta pe la 50-60 de ani, dar este alegerea mea”, a spus Stian.

Citeste si: Cel mai DEMENT tatuaj posibil care n-o sa vada niciodata lumina zilei! Vezi ce a putut sa-i faca Miley Cyrus

Mai mult, salonul de tatuaje la care a fost, Sabelink Tattoo, i-a oferit gratis tatuajul, iar cel care l-a executat a declarat ca este cel mai ciudat tatuaj pe care l-a executat pana acum.
Comentarii
Adauga un comentariu