National

Prostituate pentru personalitati

Publicat: 10 nov. 2010
1

@ Adrian Enache: Nu am legatura cu cazul prostituatelor de lux. Din dosar îi stiu pe Negoita si Banicioiu

Adrian Enache a declarat, pentru Mediafax, referindu-se la aparitia numelui sau într-un caz privind prostituate de lux, ca a fost citat ca martor, dar nu are si nu a avut niciodata legaturi cu acesta, precizând ca din dosar îi cunoaste pe Robert Negoita si Nicu Banicioiu. „Este o inventie. Nu am nici o legatura cu acest dosar si nu am avut niciodata. Au folosit numele meu pentru ca am fost prezent la niste concursuri de Miss, pe care le-am prezentat sau la care am avut recital. Numele meu se vinde foarte bine în presa”, a declarat Enache.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Ialomita i-au trimis în judecata pe Ion Valeriu Tamârjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru savârsirea infractiunii de trafic de persoane. Activitatea infractionala s-a desfasurat sub paravanul a doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din România, Italia si Austria, în cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 euro. În acest dosar apar numele mai multor persoane publice, printre care Robert Negoita, Nicu Banicioiu, Adrian Enache si directorul TVR 2, Razvan Nicolescu.
Deputatul PSD Robert Negoita a declarat ieri ca îi plac fetele si face dragoste cu ele, dar nu cu minore si nu le plateste, referindu-se la aparitia numelui sau într-un dosar DIICOT privind traficul de persoane. Numele deputatului PSD Robert Sorin Negoita apare într-un rechizitoriu DIICOT prin care patru persoane au fost trimise în judecata pentru trafic de persoane. Procurorii sustin ca omul de afaceri a întretinut relatii sexuale inclusiv cu o minora de la o agentie de fotomodele, respectiv Agentia Diva Models. Minora este acum martor cu identitate protejata si ar fi fost recrutata „în scopul exploatarii sexuale”.

Racolarea prostituatelor

Prostituate de lux sub paravanul unei agentii de fotomodele. Politicieni, interlopi si milionari au beneficiat de serviciile lor.
Tribunalul Ialomita începe pe 24 noiembrie judecarea procesului a patru barbati acuzati de procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux sub paravanul unor agentii de fotomodele. Cei patru inculpati sunt Ion Valeriu Tamârjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru savârsirea infractiunii de trafic de persoane. Potrivit rechizitoriului, primul contact al inculpatului Relu Cornel Costan cu reprezentantii clubului Babylon din Viena – în special Bretterklieber Peter – s-ar fi stabilit la începutul lunii noiembrie 2006, în timp ce se îndrepta spre Germania, împreuna cu trei tinere, una dintre ele minora. Relu Costan le convinsese pe cele trei modele din agentie sa participe la o sedinta foto în Germania si le transporte cu autoturismul sau în acea tara, când s-au întâlnit în Viena cu un reprezentant local al Fashion TV, un anume Max Posch. Costan a aflat de la Max despre clubul Babylon din Viena, un bordel de lux în care tarifele practicate erau avantajoase. Cele trei tinere au lucrat în clubul Babylon aproximativ o saptamâna, timp în care Costan le-a pretins un sfert din câstigurile totale, ba chiar a început sa le supravegheze pentru a se convinge ca nu-l minteau cu privire la câstigurile zilnice.
În perioada în care a stat în clubul Babylon din Viena, Costan s-ar fi înteles cu Bretterklieber ca acesta sa participe în România la o preselectie de modele pentru o reclama video de promovare a clubului, ce urma a fi difuzata pe mai multe posturi de televiziune, îndeosebi pe Fashion TV. Preselectia a avut loc în Constanta, în a doua jumatate a lunii noiembrie 2006, iar modelele alese au participat la filmarea videoclipului la începutul lunii decembrie 2006, în Viena, într-un muzeu din oras, cand erau cazate efectiv în Clubul Babylon.

Adauga un comentariu