National

Prostitutie de LUX in hoteluri si pensiuni. Clientii, racolati de receptionere: afaceristi cu petrol, fotbalisti si avocati

Publicat: 06 nov. 2014
1
Retea complexa de prostitutie destructurata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial (ST) Timisoara, dar si de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara. Oamenii legii au declansat o operatiune de neutralizare a unei grupari infractionale specializate in proxenetism si prostitutie. Sub coordonarea procurorilor DIICOT – ST Timisoara, politistii BCCO, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis au descins astazi, simultan, in 17 locatii, efectuand perchezitii la domiciliile detinute de cinci suspecti de implicare in activitatea infractionala, precum si la 12 hoteluri si pensiuni din judetul Timis. In aceste locatii exista suspiciunea ca se gasesc diferite obiecte si inscrisuri, bunuri ce reprezinta mijloace de proba pentru dovedirea savarsirii infractiunilor pentru care a fost inceputa urmarirea penala.
Din materialul probator administrat de procurorii DIICOT rezulta suspiciunea rezonabila ca, in cursul acestui an, grupul infractional organizat, format din 15 membri – patru barbati si 11 femei, receptionere ale unor unitati de cazare turistica din judetul Timis, au facilitat practicarea prostitutiei de 40 de tinere, contra unor tarife variind intre 100 si 500 de euro, in functie de serviciile prestate si de perioada de timp. In cadrul grupului infractional organizat, barbatii asigurau transportul victimelor intre hotelurile in care avea loc actiunea de exploatare a lor, iar receptionerele racolau clienti dornici sa rasplateasca cu bani cash serviciile care li se prestau. Printre acestia se numara afaceristi cu petrol, fotbalisti, avocati, patroni ai altor hoteluri, cetateni romani, dar si cetateni straini, nemti sau italieni.
De asemenea, fata de receptionerele implicate exista suspiciunea rezonabila ca racolau tinerele in functie de aspectul fizic sau alte cerinte, imagini cu acestea fiind aratate unora dintre clientii cazati in cele 12 hoteluri si pensiuni prin intermediul a trei retele de socializare si comunicare. In interiorul gruparii conduse de doua femei, fiecare membru avea rolul foarte bine determinat. Astfel, unele dintre receptionere aveau sarcina de a „educa” tinerele racolate cu privire la tehnicile „meseriei”, destainuindu-le preferintele clientilor. Receptionera de serviciu asigura intrarea in hotel a tinerei care urma sa se prostitueze. Totodata aceasta incasa comisionul de la prostituata si il inmana receptionerei care racolase clientul. De asemenea, in afara de comisionul pe care il incasau de la tinere, receptionerele beneficiau si de alte „favoruri” de la clienti, acestea constand in cadouri, sume de bani sau alte beneficii (parfumuri, combustibil, bauturi fine, dulciuri, tigari).
Pana in prezent, procurorii DIICOT si politistii BCCO au efectuat un calcul estimativ al castigurilor realizate de proxeneti timp de patru luni de pe urma exploatarii a 10 victime, estimarea atingand suma de 80.000 de euro. Procurorii DIICOT au emis 23 de mandate de aducere pe numele membrilor gruparii, dar si a unora dintre victime. Aceste persoane vor fi conduse la sediul DIICOT – ST Timisoara in vederea audierii. Cazul a fost instrumentat cu suportul de specialitate al Serviciului de Operatiuni Speciale Timisoara.
Comentarii
  • LA IASI ESTE UN PESTE PE NUME ALBUT AURELIAN CARE SE OCUPA DE HOTELURI SI PENSIUNI CARE FACEA SI FACE TRANZACTII CU FEMEII PE SUME FRUMUSELE DE BANI. RECEPTIONERII DE HOTELURI APELEAZA LA EL DE CITE ORI ESTE NEVOIE PT A SATISFACE PLACEREA CLIENTILOR.

    • au fost vazute prostitoate si la vila lui albut din bucium unde vin tot felu de clienti pina si arabii din tot iasu vin aici.a intervenit odata politia dar tot nu sa lasat de C,U,R.ve,deoarece de cind a fost dat afara din ministeru turismului si a tras tape la firme de turism trebuie sa si cistige piinea din c,u,r,v,e,.

    • ALBUT AURELIAN a tras multe tepe de bani la agentii de turism altele chiar au falimentat din cauza lui,le lua banii din incasari aproape zilnic pacalea lumea spunidule ca in curind va deveni ministru si o sa le para rau la cei ce nu i se supuneau .A TEPUIT TOT NORDU MOLDOVEI?

Adauga un comentariu