National

Protest al studentilor la Jurnalism in fata Antenelor: Rolul presei e de a informa, nu de a judeca

Publicat: 24 iul. 2012
1
Zeci de tineri au protestat, ieri, in fata postului de televiziune Antena 3, nemultumiti de modul in care jurnalistii au prezentat evenimentele politice din ultima perioada. Protestatarii, multi studenti la Jurnalism, au primit aprobarea de a manifesta cate doua ore pe zi, pana pe 26 iulie, scrie evz.ro.
Imbracati lejer de vara, cei aproximativ 30 de participanti au protestat pasnic, purtand pancarte cu sloganuri precum „Rolul presei este de a informa, nu de a judeca”, „Manipulati poporul cu televizorul” sau „Suspendatorii Antena 3: Ponta, Antonescu, Voiculescu”.
„Vrem sa tragem un semnal de alarma, faptul ca jurnalismul in Romania a devenit mai mult o forma de a judeca pe cineva. Jurnalismul ar trebui sa informeze, nu sa judece. Dorim ca interesele Romaniei sa fie bine aparate in exterior. Consideram ca prin actuala conducere a tarii, reprezentata de Crin Antonescu si Victor Ponta, prim-ministrul plagiator dovedit, nu putem fi reprezentati corect la Bruxelles”, a declarat organizatorul protestului, Andrei Nicolau.
Comentarii
  • aoleu,dar ati avut curaj,baieti!
    si nu a iesit psihopata blonda,madam Grecu de te trec fiorii cand te uiti la ea si cu jurnalistul ‘independent”,Radu,cel care e asociat la Fundatia Smurd cu Arafat si ridica bani grei de pe urma prostilor care cotizeaza acolo! daca nu a iesit sa de-a cu pietre in voi maimuta,e un semn de intrebare! s-o fi inchis astia la balamuc? doamne ajuta!

Adauga un comentariu