Eveniment-Social

Protest impotriva USL, in acest weekend, la Iasi

Publicat: 20 feb. 2014
1

Maine, in Piata Unirii din Iasi va avea loc un protest impotriva masurilor impuse de actualul Guvern condus de Victor Ponta. Actiunea este organizata de reprezentantii Partidului Forta Civica. La actiunea ce se va desfasura pe traseul Piata Uniri – Palatul Administrativ, sunt asteptate circa 200 de persoane. Miting-ul celor de la Forta Civica va incepe in jurul orei 14.00.

„Invitam iesenii in Piata Unirii din Iasi pentru a comemora pasnic impreuna mineriadele din ianuarie – februarie 1990. Datorita mineriadelor, mii de romani au emigrat in strainatate. Cu acest prilej, vom face si bilantul celor peste 18 luni de guvernare USL si ne vom exprima pozitia noastra privind intentia Guvernului de a introduce acciza la carburant. Ponta a promis un milion de locuri de munca, dar a creat 54.000 someri, a promis investitii de zece miliarde euro, iar acestea au scazut cu 36 la suta, a promis dreptate si a oferit hotie. Consideram ca introducerea accizei la carburant de la 1 aprilie, Ziua Pacalelilor, pentru a da bani electorali baronilor locali, va genera un val de scumpiri in lant la produse si servicii si va constitui o lovitura dura data fragilei economii romanesti”, a spus Dragomir Tomaseschi, presedintele Forta Civica Iasi. Cei de la Forta Civica s-au aratat nemultumiti si de faptul ca municipalitatea nu a replantat teii taiati in decursul anului trecut pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant.
Comentarii
  • Se va vedea ,maine 22 februarie, cati ieseni s-au trezit,cati sunt cu capul pe umeri spre a gandi,cati incep sa regrete ca s-au lasat cumparati cu vorbe,malai,ulei,pesmeti,etc.Unii sigur nu se vor trezi in vecii vecilor.Sa le faca ponta 10 lei litrul de benzina si ei tot in crasme vor sta.Isi merita soarta.

  • Vai domnu’ Tomasevschi, cum va ganditi dvs la binele poporului roman. M-ati convins sa ma inscriu in partidul condus cu atata abnegatie si daruire de dvs, unde ma pot inscrie ???

  • Vom vedea dupa 25 mai cati mai sunteti. Apropo dle avocat, ex prefect, presedinte local al AC, ati achitata datoriile la buget???
    Cati din jurul dvs sunt onorati de achitarea datoriilor la buget ? In rest … sa va vedem la alegeri, ca in piata sunteti „tare”.

Adauga un comentariu