Local

Protest în fața IPJ Iași împotriva lui Petronel Corduneanu şi a soţiei sale, Alina Filip. Interese imobiliare uriaşe în joc (Exclusiv), FOTO, VIDEO

Publicat: 19 mai 2022
Protest în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Iași

Astăzi, 19 mai 2022, în fata sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-au adunat mai multe persoane pentru a protesta împotriva lui Petronel Corduneanu şi a soţiei sale, Alina Filip. În joc sunt mai multe interese imobiliare.

Vă aducem aminte că Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu este acuzată de mai multe persoane că ar fi intrat în posesia unor case apelând la fel de fel de ”artificii” mai mult sau mai puțin legale. Geanina Răuț, una dintre ”victimile” Alinei Filip a mers în urmă cu mai mult timp în zona Sf. Andrei, acolo unde rudele ei au avut o casă pe care au pierdut-o după ce ar fi împrumutat bani de la Alina Filip și Petronel Corduneanu.

”Uitați ce a putut să ne ia Alina Filip și ne-a lăsat pe străzi. Aveam 67 de metri pătrați, în spate, iar în față 72. Ne-a luat tot și ne-a evacuat fără să fie procesul, fără nimic. A adus o mașină de jandarmi și ne-a scos ca pe niște câini. Eu nici nu eram acasă, eram trimisă la furat prin alte țări să ii trimit camăta, gentuțe de firmă, și ochelari de firmă, trase cu cardurile. Ea și soțul ei, Petronel au profitat de mine să le trimit toată camată și casa tot nu ne-a dat-o. După ce i-am dat toți banii și mi-a spus că terbuie să-i mai dau 100.000 de euro. Mi-a luat bilete mie și cumnatei mele și ne-a trimis in Tenerife la furat. Din 2009 îi dau camătă lui Petronel Corduneanu, dar gata”, a spus la acel moment Geanina Răuț.

Cum a început scandalul din familia Corduneanu

La sfârșitul anului trecut, în mediul online au început să circule câteva filmulețe realizate de Adrian Corduneanu și de soția sa, Ramona. ”Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, vorbește extrem de urât despre soția fratelui său. În „clanul” Corduneanu, astfel de scandaluri nu au loc prea des. Este știut faptul că Adrian a avut ceva neînțelegeri cu fratele său, Petronel, și nu-și vorbesc. Totuși, se pare că Adrian ar avea ceva de împărțit cu soția lui Petronel, cu Alina Filip. În diferite filmulețe distribuite masiv pe rețelele de socializare, Adrian Corduneanu o face în toate felurile pe Alina Filip, în schimb evită să vorbească prea mult despre fratele său, Petronel. Din câte se pare, scandalul în familia Corduneanu ar fi izbucnit din cauza unor proprietăți, însă nu este totul foarte clar.

Cert este că, „în joc”, a intrat și soția lui Adrian, Ramona. Și aceasta vorbește urât în diferite filmulețe făcute publice despre Alina Filip. De o vreme însă Adrian și Ramona Corduneanu nu s-au mai implicat în acest scandal, însă, în trecut i-au susținut pe cei păgubiți în demersurile acestora. Cu siguranță încă un scandal în lumea interlopă din Iași va începe în curând, având în vedere presiunile din familia Corduneanu.
Comentarii
  • Iar a scos Adrian pe amărâții ăștia la proteste? Văd ca le-a făcut și pancarde sa para mai serioși țiganii ăștia flamanzi.

  • Adrian Corduneanu sifon ordinar ce ești ;Ai vrut pe marturii mincinoase cu martori mincinoși cu identități protejate sa l legi pe fratetu.Ăștia au spus pe live că sunt praduitori cu Nr de cod Maria ,Petrică etc .Ești un praduitor mincinos .Adriane Corduneanu mai bine ai avea grija de curva ta că iar se duce la pești când ajungi la puscarie

  • Bai ăștia spun că au nume de cod și că nu i mai recunosc cei de la DIICOT.Adriane Corduneanu și Ramona Corduneanu voi ce nume de cod aveți?

Adauga un comentariu