Actualitate

Protest in Valea Lupului. Localnicii cer o pasarela pietonala – FOTO/VIDEO

Publicat: 30 mai 2017

In ultima perioada pe Drumul European au loc din ce in ce mai multe accidente soldate cu victime omensti in randul pietonilor.

Trecerile pentru traversarea strazii pentru pietoni sunt extrem de putine, iar din aceasta cauza multi sunt nevoiti sa traverseze strada neregulamentar.

In acesta seara oamenii s-au adunat si militeaza pentru rezolvarea acestei probleme, si cer construirea unei pasarele pietonale pe deasupra strazii.

Comentarii
  • Bă, da’ ce de lume!… S-au adunat şi militează o mulţime impresionantă… de vreo zece persoane, cu tot cu bebeluşii din dotare! Hai unsprezece, împreună cu reporteru’… O forţă covârşitoare, ce mai! Astfel, vor avea pasarelă atunci când vor avea spital regional sau autostradă.

  • Normal ca protseteaza.pasarela ar trebui atat in valea lupului cat si in letcani toyota,metro SI NU NUMAI!!!!!!!!!! este normal sa fie pasarele de genul nu doar pentru pietoni dar si pentru circulatie ar fi un plus.Daca ati mai merge prin bucuresti ati vedea cum am trebui sa fie.dar la iasi cine sa faca???????

Adauga un comentariu