Actualitate

Protest la Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva – FOTO

Publicat: 14 oct. 2015
1

Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva nu este lipsit de momente neplacute, in multime facandu-si aparitia si salariatii de la Fortus. Acestia flutura steaguri si protesteaza fata de modul in care autoritatile au intervenit pana acum pentru solutionarea doleantelor lor, principala problema referindu-se la neachitarea, nici pana la aceasta ora, a salariilor restante. Salariatii Fortus sunt imprastiati prin multime si flutura steaguri albastre.

Comentarii
  • Din 500-600 sunt cativa care se mai lupta pentru drepturile lor, oare de ce nu au facut acest lucru si in urma cu mai mult timp cand stateau degeaba in combinat, nu vedeau ca nu mai au de lucru/

      • Si ce am scris si nu este adevarat, l-ati tinut in brate pe Chisca atatia ani, Mihailiuc si multi altii au plecat linistiti,pensionari specialisti reangajati, s-au vandut utilaje, sau facut reorganizari si care sunt rezultatele?

  • Pentru redactie,,de ce considerati protestul,eveniment neplacut??AAcestor oameni li s-au inalcat drepturile si nu ii asculta nimeni!De cei de la CET ati uitat cu totii,,nu si-au luat drepturile nici acum,,fura Primaria in continuare,,cat mai pot rabda oamenii?

Adauga un comentariu