Actualitate

Proteste de amploare la Primăria Capitalei, după moartea Anei Oros, femeia sfâșiată de câini

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Proteste de amploare la Primăria Capitalei după moartea Anei Oros femeia sfâșiată de câini
Proteste în Capitală

Se anunță proteste de amploare la Primăria Capitalei, după moartea Anei Oros, femeia care a murit după ce a fost atacă de câini în zona Lacul Morii, acolo unde alerga. Autopsia a scos la iveală faptul că femeia a murit din cauza unei sângerări masive, după ce a fost mușcată de câini în zona aterei femurale.

Există voci care spun că femeia nu ar fi fost atacată de maidanezi, ci de câini de luptă, lăsați liberi prin acea zonă.

Bucureștenii însă se tem pentru viața lor, așa că pe rețelele de socializare s-a dat mobilizarea pentru protestele care încep în fața Primăriei Capitalei, de la ora 16:30.

Motivul pentru care Ana s-a întors la Lacul Morii

David Iancu, unul dintre prietenii Anei, a mărtutrisit motivul pentru care femeia s-a întors în locul în care mai fusese muşcată de câini.

„Oare când am întâlnit-o prima oară pe Ana Oros Daraban? Încerc să îmi amintesc şi pur şi simplu nu îmi mai pot aduce aminte, poate pentru că o ştiu de 7 ani, poate pentru că era o prezenţă constantă la toate concursurile şi alergările de grup din Bucureşti…

Orice aş scrie eu acum aici este degeaba, oricum, realitatea este ca Ana din păcate nu mai este printre noi şi pur şi simplu stau şi mă întreb…

Cum de s-a putut întâmpla aşa ceva? Şi îmi dă cu virgulă. Mintea mea nu poate să înţeleagă, oricât o întorc pe toate fetele. De ce te-ai dus din nou acolo?

Ştiu că ne-am întâlnit pe lacul morii chiar de curând şi am întrebat-o de ce merge, de ce nu evită zona aceea, mi-a spus că nu trebuie să rămâi cu frici..

Am alergat împreună de atâtea ori, am fost şi colegi de echipă la Ştafetă Munţilor, am băut, am râs… Ultima oară m-ai felicitat fata în faţă că am terminat doctoratul, a fost chiar luna trecută… Sper din tot sufletul că ai ajuns într-un loc mai bun.

Fiţi buni cu cei din jurul vostru, nu se ştie cât timp îi avem, partea tristă în lumea asta este că venim pe rând dar plecăm pe sărite…”, a postat bărbatul.

Comentarii
  • Politia a dat amenzi celor care nu isi sterilizeaza animalele ? Cate ? A mers din casa in casa sa verifice si sa dea amenzi ? A verificat cu cei care comercilaizeaza caini cu potential agresiv pe olx ?

Adauga un comentariu