National

Proteste in Cluj si Bucuresti impotriva lui Victor Ciorbea – VIDEO

Publicat: 11 ian. 2017
1
Au trecut doar cateva zile din 2017 si Romania e din nou martora unor proteste. In ciuda iernii extrem de grea, cateva sute de oameni au protestat in Piata Universitatii din Bucuresti, dar si la Cluj impotriva Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.
In jur de 200 de oameni s-au strans la kilometrul 0, acolo unde i-au cerut demisia lui Ciorbea. Protestul a fost organizat pe Facebook, dar nu a strans 130.000 de oameni, asa cum se spera pe retelele de socializare. Protestatarii s-au rasculat dupa ce acum cateva zile Ciorbea a atacat la Curtea Constitutionala o lege din 2001 care ii impiedica pe cei condamnati penal sa faca parte din guvern. Aceasta lege l-a impiedicat pe Liviu Dragnea sa fie titular la Palatul Victoria. Protestatarii au scandat: „Vrem justitie, nu coruptie”, „Demisia”, „Jos Ciorbea”.
Si la Cluj s-au strans cateva sute de oameni pentru a protesta impotriva lui Victor Ciorbea.
Comentarii
 • Oare chiar suntem un popor de nebuni? Când un functionar al statului isi face treaba pentru care este platit sarim pe el? Este dreptul,chair obligatia lui sa sesizeze CCR când o lege(ori un articol din ea) produce oarece confuzii,avocatul poporului este in drept sa se adreseze CCR. Oameni buni,nu va lasati manipulati si dusi de nas.Indiferent cum se va pronunta CCR,nu va avantaja,ori dezavantaja pe cineva anume,ci pe toti acei care vor intra sub incidenta acelei legi. Treziti-va!

 • mergeți naibii de nehaliți ! așa ați procedat și când a căzut guvernul ponta și s-au văzut rezultatele după, cu guvernul de tehnoratați !

 • Astia 200 sunt o parte din tinerii „frumosi si liberi” (?) care, neavand ce face sau contra unor sume de bani din pusculita de partid se agita aiurea pentru nimic…ce treaba are Victor Ciorbea, hotaraste el ce si cum? El doar respecta fisa postului si a sesizat CCR pe o lege ambigua, cum sunt multe pe la noi…sau , ma gandesc eu, au intrat in agitatie sefii de sus ca nu cumva CCR sa dea o solutie ce nu le convine….hmmmmmm….rusinica domnilor !

 • 1. Dece nu s-a sesizat ciorbea până acum și taman acum când legea nu-i convine șefului său ?
  2. Președintele CCR este pesedistul Valer Dorneanu. Va îndrăzni el să declare legea constituțională ?
  3. Dece dorește dragnea așa mult să fie prim-ministru? are sau nu apucături de dictator?
  4. Dece PSD încurajează ne-munca, puturoșii, pomanagii, hoții ? Vă spun eu domnilor postaci: pentrucă aceștia sunt „marea majoritate a romanilor” care votează cu trandafirii roșii.

 • UN SLUGOI CARE NU FACE NIMIC PINA NU I SE CERE SI ATUNCI STA IN ORICE POZITIE . MAI GRAV MI SE PARE CA SUNT OAMENI CARE IL APROBA. AM SPUS-O DIN 95-96 CA ROMINII NU-SI POT CONDUCE TARA DE PROSTI CE SUNT , SI CIND AU RECUNOSCUT ASTA AU ADUS REGELE ASA CA…

 • @noe…inseamna ca si tu esti prost, nu? doar esti român, banuiesc (apropo, vezi cum se scrie român)
  si…pentru celalalt postac : „de ce” nu se scrie legat…. unde naiba ati facut scoala?

Adauga un comentariu