Telefoane mobile

Prototip de telefon Sony Ericsson cu Windows Phone la vanzare pe eBay!

Publicat: 28 feb. 2013

E fascinant faptul ca Sony/Sony Ericsson a ales sa evite realizarea unui telefon Windows Phone, desi celebra sa serie Xperia a debutat cu doua modele Windows Mobile. Asta nu inseamna ca in culise Sony nu a lucrat la astfel de telefoane, unele ajungand chiar pe web sub forma de imagini sau chiar… licitatii pe eBay.

Ei bine, in ziua de azi puteti cumpara un prototip Sony Ericsson Julie, poate singurul model Windows Phone produs de compania japoneza. La Mobile World Congress 2010 Sony era anuntat ca un partener hardware al initiativei Windows Phone, dar nimic nu s-a materializat de atunci. Si LG si Dell au avut cateva incercari in aceasta zona, dar si ei au disparut din peisaj. Pe eBay Olanda puteti gasi un Sony Ericsson Julie, prototip de care am mai auzit si chiar un handset functional cu Windows Phone.

Aflam ca acest model vine cu o tastatura glisanta care pare chiar comoda, o camera de 8 megapixeli, 16 GB memorie interna si suport GSM triband. Telefonul e deblocat si arata destul de bine. Evident, el nu are parte de suport oficial de la Microsoft, dar va puteti lauda cu un telefon unic in lume.loading...

Adauga un comentariu