Eveniment-Social

Provocare MAXIMA pentru studentii si profesorii Universitatii Tehnice din Iasi

Publicat: 21 oct. 2016
1
Universitatea Tehnica (TUIASI) Gheorghe Asachi din Iasi lanseaza o noua provocare, atat studentilor, dar si cadrelor didactice! „Esti student sau profesor la TUIASI? Fotografiaza si concureaza! Arata-ne studentia prin ochii tai! Posteaza pe Facebook fotografii facute de tine care sa reflecte viata de student, asa cum o traiesti tu, cu hashtag-ul #TUIASI si trimite-ni-le si noua la adresa sarbatorim@tuiasi.ro, iar cele mai reusite fotografii vor fi premiate în bani si expuse în cadrul vernisajului din 14 noiembrie 2016, la ora 14:00, la Iulius Mall. Traditionalul concurs de fotografii din cadrul «Zilelor Universitatii» vine anul acesta cu înca o surpriza: sunt sapte categorii, fiecare cu câte trei premii: premiul I – 250 de lei, premiul al II-lea – 150 de lei, premiul al III-lea – 100 de lei. Categoriile sunt urmatoarele: La scoala, Viata în campus sau Experiente internationale, respectiv Concursuri, tabere si Zilele Portilor Deschise, Învat si practic si Studentii vazuti prin ochii profesorilor si Spiritul TUIASI”, anunta organizatorii. 

Citeste si :  Cele mai importante concursuri studentesti sunt la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi – FOTO
 

De precizat ca regulile concursului sunt: Da like pe Facebook la pagina Universitatii Tehnice, posteaza fotografia sau fotografiile tale pe pagina ta de Facebook, cu hashtag-ul #TUIASI, trimite un mail la sarbatorim@tuiasi.ro cu fotografiile, de minimum opt megapixeli, categoria la care vrei sa le înscrii, titlul fotografiilor si link-ul de Facebook unde le-ai postat (postarea trebuie sa fie publica, nu vizibila doar pentru prieteni – n.r.). Este important sa fie mentionat si: mailul, numele, prenumele, facultatea si anul, pentru studenti.

Citeste si :  40 de lucruri pe care nu le stiai despre Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi – FOTO, VIDEO

„Noi vom alege duminica, 30 octombrie, la sfârsitul zilei, cele mai bune trei fotografii de la fiecare categorie, iar departajarea finala se va face în functie de numarul de like-uri pe care acestea le-au adunat pâna la sfârsitul zilei de joi, 3 noiembrie, iar vineri, 4 noiembrie, anuntam câstigatorii. Prin înscrierea la concurs, participantii îsi asuma ca fotografiile trimise le apartin si sunt de acord cu folosirea ulterioara a acestora în materialele de prezentare ale TUIASI. Concursul începe de astazi (ieri, 21 octombrie 2016 – n.r.), asa ca asteptam cu nerabdare fotografiile pe care sa le expunem la vernisaj si sa le premiem!”, au mai transmis cei de la Politehnica ieseana. 





Adauga un comentariu