Sport

Prunea îl sustine pe Nicolo Napoli: „Nu iau în calcul demiterea antrenorului”

Publicat: 12 sept. 2016
1

Cazut în disgratia suporterilor, antrenorului Iasiului, Nicolo Napoli, se bucura în continuare de sprijinul conducerii clubului. Presedintele executiv al CSM Poli, Florin Prunea, a anuntat ca nu ia în calcul demiterea lui Napoli si este convins ca echipa îsi va reveni.

„Suporterii se manifesta cum doresc, este normal sa se întâmple asta. Totusi, mi se pare prea mult sa ceri demisia antrenorului la primul esec pe teren propriu. Am pierdut doar doua meciuri în acest campionat. E adevarat, am jucat foarte slab, dar înca suntem în grafic. Nu iau în calcul demiterea antrenorului”, a declarat presedintele lui CSM Poli Iasi, Florin Prunea.

Oficialul din Copou a adaugat ca va purta o discutie cu jucatorii în vestiar si a avertizat ca cine nu va fi pe aceeasi lungime de unda cu conducerea tehnica, va pleca.

„Atitudinea m-a deranjat, nu rezultatul. Se întâmpla sa pierzi, dar vreau sa vad daruire în teren. Nu stiu de ce aceasta schimbare de atitudine. Tocmai asta trebuie sa vedem si sa intervenim. Voi avea o discutie cu toti jucatorii în vestiar. Cine iese din front, se elimina. Ori plec eu, ori pleaca el, indiferent de nume. Nu ai voie sa nu ai atitudine!”, a avertizat Prunea.

Comentarii
  • Pana la urma tot jucatorii sunt vinovati. Nu au avut atitudine. Hai ca e buna , ori Prunea nu se pricepe, ceea ce nu cred, ori cauta un tap ispasitor tocmai unde nu e. Dar aceeasi tactica pe care o aplica antrenorul de atatea mieciuri, mai ales ca nu mai are nici un varf autentic . Dar campania de aducere de jucatori noi care s-a concretizat cu nimic, dar atat de multe altele? Hai mai Prunea sa fim seriosi. Nu vreau ca sa plece Napoli, dar uitata-te si tu cu cine ati ajuns sa jucati. Oare tu nu ai nici o vina? Jucatorii o au, tu nu! Brovo, bravo asa este! Atunci tu ce mai cauti acolo?

    • Antrenorul e ZERO!
      Pep – cel mai mare antrenor…Mda…, cu jucatori ca la echipe ca Barcelona, Bayern. Mda, marele antrenor..

Adauga un comentariu