Evenimente

PSA are, din nou, licenta de operare. Poate presta doar servicii de epurare

Publicat: 04 feb. 2015

Vesti bune pentru pascaneni. Societatea locala de apa si canalizare are din nou licenta de operare. ANRSC a anulat de curand suspendarea impusa la sfarsitul anului trecut, in urma constatarii unor nereguli. Totusi Prest Serv Apa nu poate desfasura deocamdata decat activitati de epurare nu si cele de apa si canalizare. Asta deoarece inca nu I-au fost delegate de admisnitratia locala. In schimb societatea poate participa la licitatie pentru obtinerea acestor servicii, daca nu are datori la stat.
In acelasi ordin se arata ca dupa delegarea serviciilor Prest Serv Apa nu poate opera decat daca renunta la contractele individuale. Diectorul unitatii spune ca solutia cea mai bune este incheierea de conventii individuale cu fiecare locatar si contracte cu reprezentantii de scara.

Totodata ANRSC a aprobat si noul tarif pentru epurare de 0,87 lei/mc fara TVA. Agentia nu a fost de acord cu cel propus de PSA, de 1,38 lei fara TVA pe motiv ca nu se justifica.
Mentionam ca administratia locala cauta solutii sa delege seviciile de apa si canalizare operatorului pascanean, prin incredintare directa, pana cand va fi organizata o licitatie. Vezi continuarea AICIloading...

Adauga un comentariu