Actualitate

PSD, atac dur la PNL pe tema deficitului: Suntem pe ultimul loc în Europa la susținerea economiei

Publicat: 06 mai 2020

PSD lansează un nou atac la PNL, spunând că noi am ajuns pe ultimul loc în Europa la susținerea economiei naționale, pentru că actualul guvern a intrat în criză bugetară înainte de a intra în criza de coronavirus.

În plus, susţin social-democraţii, „în primul trimestru din 2020, România acumulase cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani!”.

„Românii, pe ultimul loc în Europa la susținerea economiei naționale! Doar 3,5% din PIB însumează #toate măsurile prevăzute de Guvern pentru a sprijini firmele și pentru salvarea locurilor de muncă. Vecinii noștri, cu economii comparabile, alocă de câteva ori mai mult decât România.

De ce s-a ajuns aici? Pentru că Guvernul PNL a intrat în criză bugetară înainte de a intra în criza de coronavirus. În primul trimestru din 2020, România acumulase cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani! Pe bugetul făcut de PNL, nu de PSD!

Din această cauză plătesc cu mari întârzieri șomajul tehnic, iar până ieri, doar o #singură firmă din categoria IMM reușise să acceseze sprijinul guvernamental!

Mai grav este că, nici pentru viitor, nu există niciun #plan! Nici până în acest moment Guvernul PNL nu a luat nicio măsură pentru salvarea locurilor de muncă! Tot anunță că “vor face”, “vor analiza”, “vor decide”, dar până acum singurul rezultat este că avem peste 1 milion de #șomeri, iar românii sunt nevoiți să-și riște sănătatea pentru a merge la cules sparanghel în Germania!”, este mesajul transmie miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

Adauga un comentariu