Local

PSD Iași continuă să se facă de râs. Număr de semnături mai puține decât a altor partide din Iași. Cuplul Maricel Popa- Camelia Gavrilă duc filiala către un mimim istoric

Publicat: 17 aug. 2020
Social democrații nu mai reprezintă mare lucru pentru ieșenii din municipiul Iași
Explicații penibile pentru Maricel Popa și Camelia Gavrilă după ce au încercat să facă un tur electoral la deschiderea școlilor

Ziua și dezastrul pentru organizația PSD Iași. Social democrații nu mai reprezintă mare lucru pentru ieșenii din municipiul Iași, iar acest lucru este dovedit de lista de semnături strânse pentru susținerea candidaturilor pentru alegerile locale 2020.

Număr de semnături mai puține decât a altor partide din Iași. Cuplul Maricel Popa- Camelia Gavrilă duc filiala către un mimim istoric

Organizația care o susține pe deputatul Camelia Gavrilă pentru Primăria Iași a reușit „performanța” să strângă abia 4.000 de semnături pe municipiu pentru susținerea candidaturii acesteia și a listei pentru consilieri locali propusă de parlamentar.

Asta, în condițiile în care organizații mai mici, precum PMP sau PRO România, au reușit să adune chiar și câte 5.000 de semnături pentru susținerea candidaturilor la alegerile locale 2020 pe municipiul Iași.
Acest lucru arată cât de jos a ajuns filiala PSD Iași sub coordonarea cuplului Maricel Popa- Camelia Gavrilă și a modului cum au distrus organizația. De altfel, o mare parte a semnăturilor au început să fie adunate prin munca celor coordonați de Marius Ostaficiuc, unul dintre social democrații cu vechime, care au fost însă înlăturați pentru a se face loc aplaudacilor din echipa Popa- Gavrilă.

Moștenirea cuplului Maricel Popa- Camelia Gavrilă se vede cu ochiul liber. Nominalizarea pe listele pentru Consiliul Local și Consiliul Județean a unor persoane care nu au mai făcut politică, nu cunoscu administrație, și a căror singură realizare este obediența, duce către un dezastru iminent.

Liste PSD Iași conturate de Maricel Popa și deputatul Camelia Gavrilă. Nominalizări scandaloase pentru CL și CJ Iași

Cei doi candidați la alegerile locale 2020 au impus pe listele pentru Consiliul Local și Consiliul Județean doar persoane apropiate și aflate în cercul lor de influență. În frunte cu deputatul Bogdan Cojocaru și rechinul imobiliar în devenire Bogdan Crucianu, cei care vor să acapareze organizația municipală, dar și cu Elvira Rotundu, director la Colegiul Național „Costache Negruzzi”, filiala PSD Iași se transformă încet dar sigur într-un nou PNȚ-CD. Întreaga listă la CJ și CL arată un iminent dezastru.

Scandal pe întocmirea listelor pentru alegerile locale 2020

Lista pentru Consiliul Local și cea pentru Consiliul Județean a fost aprig disputată la ultima ședință a Comitetului Executiv Județean. Maricel Popa și Camelia Gavrilă i-au eliminat mișelește pe cei care au muncit în partid și au tras formațiunea în sus, pentru a-și impune aplaudacii pe posturile-cheie. Decizia luată de cuplul dezastru al PSD Iași a încins spiritele ieri la ședinț, o parte din cei prezenți plecând nemulțumiți. Firește că lucrurile la PSD Iași nu par să meară într-o direcție bună, în ciuda teatrului jucat de Maricel Popa și deputatul Camelia Gavrilă. Scorul dezastruos pe municipiu arata realitatea din teren și modul cum a ajuns organizația

Comentarii
Adauga un comentariu