Eveniment-Social

PSD Iasi isi alege conducerea la Conferinta Municipala!

Publicat: 22 mart. 2013
1

Peste 400 de delegati ai organizatiilor locale PSD din intreg municipiul Iasi participa sambata, 23 martie, la Conferinta Municipala. Evenimentul este organizat la Iasi, incepand cu ora 10:00, la Teatrul Luceafarul. La Conferinta Municipala de dare de seama si alegeri a PSD Iasi urmeaza sa fie desemnata si noua conducere a partidului. Principalul favorit pentru sefia organizatiei este Mihai Chirica, actual viceprimar al municipiului Iasi.

Comentarii
  • Chirica este un betiv ordinar care ar trebui urmarit pentru a se vedea cata spaga ia intr-o luna…pentru toata mocirla din orasul Iasi…

  • …noi romanii avem ceva care ne urmareste dintotdeauna. VRAJBA SI RAUTATEA. UMILINTA IN FATA ALTORA (pana nu demult la EST si acum la VEST). Ce mai doresc sa spun. Daca era printre candidati un domn mai in varsta … repede unii ar fi spus ca la PSD se merge cu cei vechi, daca acum este un candidat tanar, repede s-a spus ca bea. Dar nimic de competenta, nimic de specialitate in administratie, nimic nu este bun pentru unii, fara sa-i jignesc dar sunt DIP(dobitoci, idioti, parsivi). Sa spunem ca dl ing. Miahi Chirica nu are experienta in politica, dar are un mare avantaj ca a invatat ADMINISTRATIE si aceasta este ESENTIAL pentru comunitate. O sa invete si munca politica ca este un OM tanar si de perspectiva. Suntem pentru sustinerea dlui Chirica la conducerea PSD municipal.

  • Hot la hot nu scoate ochii! Nu spune nimeni ca piticul nu ar fi capabil, dar are o mare problema cu hotia. Practic se preda stafeta marilor proiecte, tunuri, se preda HOTIA la care a fost PARTE. Restul din PSD, fac doar figuratie si ling in cwr pe taran, sunt doar lichele si vermi rosii.

  • Domne fereste-ne de asa ceva…mai ajunge si asta sus pe masa in Palatul Roznovanu,!!!!Doamne iarta-ne, ca neputinciosi mai sint iesenii!!!

  • Domnilor gica contra de ce nu veniti cu argumente de ce nu este bun Mihai Chirica sa intre in politica plecand de la buna experienta. Este mai bun un unul care a cumparat voturi cu zahar si ulei (ori cu bani negri cum s-a mai zis zilele astea)?? O fi avand si unele lipsuri dar am mai avut noi personaje perfecte (asa a spus dl Basescu ca este perfect – si am vazut cum ne-a ciuruit). Delegatii la Conferinta au posibilitatea sa-si prezinte parerea. Dl Mihai Chirica merita sa fie sustinut pentru functia de PRESEDINTE al PSD pe municipiu Iasi. Sa NU ACCEPTE in jurul sau „lingaii” si „fripturistii” si eu cred ca NU VA FACE CUM AU FACUT ALTII (ex. Popa Mihaela care a trecut de la PD-L la PNL, s.a)

    • Ti-ai dat doctoratul in linguseala si slugareala. Mai era o vaca cu talanga care a intrat in direct la un post de televiziune si se lingusea pe sine. Nu nega nimeni calitatile „profesionale” a cetatenanului dar daca este hot, tot hot ramane!

Adauga un comentariu