Actualitate

PSD Iasi: Seful judetean al liberalilor ieseni, tradator de serviciu

Publicat: 09 apr. 2019

Conducerea organizatiei judetene a PSD Iasi, l-a aratat cu degetul pe deputatul Costel Alexe, presedintele filialei judetene PNL, dupa ce acesta a sustinut public un proiect concurent autostrazii Iasi-Targu Mures. Cei de la PSD au aratat ca desi s-a batut cu pumnul in piept ca sustine demersul celorlalti parlamentari ieseni, de realizare a Autostrazii Iasi- Tg. Mures, seful liberalilor a fost prins, din nou, cu minciuna.  Costel Alexe, presedintele PNL Iasi se numara printre semnatarii propunerii legislative privind aprobarea obiectivului de investitii Autostrada Brasov – Bacau (A13).
“Va spun ca nu ma mai mira nimic in ceea ce priveste comportamentul liberalilor, si mai ales al lui Costel Alexe. Ati observat ca si la Consiliul Judetean se impotrivesc modernizarii unei baze sportive in comuna Ruginoasa pentru copiii si tinerii din acea comunitate. Ce sa mai spunem despre un proiect major de investitii pe care ni-l dorim toti realizat cat mai curand? Cum sa facem acest lucru, cand tocmai noi, cei care ar trebui sa fim uniti, ne vindem orasul si judetul pentru proiecte concurente. Si eu sunt de acord ca trebuie realizata si autostrada Brasov – Bacau, dar parca sunt mult mai aproape de a sustine proiectul nostru, de nevoile noastre si ale iesenilor. Ar trebui sa ii fie rusine pentru acest demers si pentru faptul ca a mintit cu nonsalanta iesenii. Asa se intampla cand nonvalorile si caracterele indoielnice ajung sa detina functii de decizie.” a declarat Maricel Popa, presedintele PSD Iasi.
Guvernul PSD si parlamentarii social-democrati fac toate demersurile necesare pentru realizarea celui mai mare obiectiv de investitii din zona Moldovei, iar Costel Alexe militeaza pentru un alt proiect concurent. 

Cititi si va minunati! Gest incredibil, facut de un deputat iesean. A semnat un document care poate bloca cea mai mare investitie in judet

Acesta este nivelul la care au ajuns liberalii ieseni. In loc sa existe consens si sustinere reciproca pentru acest proiect, liberalii se asociaza cu proiecte de investitii concurente.  Subliniem si faptul ca parlamentarii din judetul Bacau nu au semnat pentru realizarea A8, Iasi – Tg. Mures. Cu toate acestea, pentru tronsonul Targu Mures – Targu Neamt sunt deja doua firme care s-au inscris la licitatia pentru realizarea studiului de fezabilitate. Valoarea estimata a contractului se ridica la peste 35 milioane lei. De altfel, acesta este si cel mai important sector al autostrazii A8, urmand a fi si cel mai costisitor, intrucat presupune trecerea muntilor.loading...

Comentarii
  • De ce ar trebui sa votam inca o data PSD ? Ne-au mintit de 2 ani cu Spitalele Regionale si cu marirea punctului de pensie, din Ianuarie s-a transformat in Septembrie dar PSD prefera sa plateasca Pensii Speciale pana si soferilor de parlamentari dar Pensionarii care au muncit 35 de ani nu merita respect din partea condamnatului Liviu Dragnea.

  • Adevarul este ca in ultimii 4 ani, PSD nu a facut nimic in jud. Iasi. Dar asta nu inseamna ca cel putin in municipiul Iasi, jocurile politice si mintea oamenilor sa plece catre actualul primar Chirica sau Maricel Popa Nu au facut altceva decat sa faca praf cu aceste divergente intre el si PSD si sa coalizeze cu samsarii imobiliari. Au distrus acest judet cu atribuirea de contracte clientelare, cu eliberarea de autorizatii de constructie, nu au facut nimic pentru trafic, pentru siguranta cetateanului, pentru mediu, etc si spera atat Chirica cat si Popa la alt mandat, la alt ciolan. Desteptati-va dragi ieseni!

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit