National

PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, isi indreapta TUNURILE catre ministrul Justitiei!

Publicat: 10 oct. 2016
1
Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca PSD va depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna. La aceasta masura s-a ajuns pentru ca social-democratii o acuza pe Pruna ca a mintit la CEDO in legatura cu alocarea sumelor pentru construirea a sapte penitenciare.

Citeste si: Dragnea, mesaj pentru jurnalistii convertiti la social-democratie – VIDEO

„Stiti cum e, domnule judecator, ca la penitenciare, unde eu m-am dus si am mintit la CEDO — si spun bine mintit la CEDO — ca eu am crezut ca daca mi se da o hartie sub semnatura cuiva din statul roman… Deci, eu am mintit acolo spunand ca noi am asigurat buget pentru sapte penitenciare a cate 150 de milioane pentru fiecare penitenciar, ergo aproape un miliard de euro, dar astea erau niste bune intentii, pentru ca in realitate in buget noi nu aveam acesti bani”, a precizat Raluca Pruna joi, in sedinta CSM.
Ce mai are in plan PSD?
Altfel, PSD vrea sa-i transforme pe ziaristii Alexandru Cautis si Dan Bucura in parlamentari. Acestia erau invitati permanent la Realitatea TV. Initial parea un zvon, dar el s-a confirmat partial aseara cand in emisiunea lui Rares Bogdan, Alexandru Cautis a anuntat public acest lucru. PNL propusese prin Alina Gorghiu altora doi, Denise Rifai (Realitatea TV) si Simona Gherghe (Antena 1). Denise Rifai a devenit celebra prin gafele sale televizate, cea mai stridenta fiind afirmatia ca nu s-a dovedit ca in spatele atentatelor Al Qaeda s-ar afla musulmani.

Citeste si: Liviu Dragnea: Depunem luni un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale, inclusiv radio-tv

Denise Rifai, noua achizitie a PNL, spunea: „Nu s-a dovedit ca erau musulmani in spatele Al-Qaida, ca sa nu mai vorbim de poporul ales”. Cu alte cuvinte, prezentatoarea de la Realitatea TV spune ca in spatele organizatiei teroriste Al-Qaida, al carei lider a fost Osama bin Laden, s-ar putea afla evreii. Afirmatia o facea in urma cu ceva vreme in prezenta lui Radu Magdin, consilierul premierului Victor Ponta, lider al Partidului Social Democrat (PSD), care era siderat. Ea este noua stea a PNL, noua achizitie a Alinei Gorghiu.
Adauga un comentariu