National

PSD: „Liberalii au oferit țării manipulare cinică în loc de comunicare cinstită”

Publicat: 23 iul. 2020
ALT=
PSD atacă liberalii

Reprezentanții Partidului Social Democrat (PSD) au lansat un mesaj dur la adresa liberalilior. Aceștia îi acuză de „manipulare cinică în loc de comunicare cinstită”. PSD a menționat trei motive pentru care ei consideră că Guvernul Orban a pierdut controlul asupra pandemiei de coronaviruds.

”Liberalii au oferit țării manipulare cinică în loc de comunicare cinstită și s-au trezit că pandemia le explodează în față! PNL toacă 50 de milioane de euro pe o campanie de comunicare pe tema COVID, dar România deține acum recordul infectărilor în Europa. Au pierdut controlul asupra epidemiei, iar comunicarea lor a eșuat fiindcă:

– oricâtă reclamă ar plăti este inutilă dacă nu o probează și cu fapte, iar comportamentul lor public a devenit ANTI model pentru români;
– degeaba impun restricții, dacă nu dau și măștile promise celor nevoiași;
– este aberant să facă ședințe non-stop, dar apoi demnitarii liberali să refuze anchetele epidemiologice în țară.

Pandemia nu poate fi oprită cu vorbe goale! Guvernul PNL trebuie să treacă și la acțiuni concrete”, scriu reprezentanții PSD.

PSD: „Iohannis și PNL se cred deasupra tuturor legilor și bunului simț”

Reprezentanții Partidului Social Democrat au vorbit despre atitudinea pe care președintele Klaus Iohannis și membrii Partidului Național Liberal o au în raport cu poporul dar și cu legile din România. Aceștia consideră că liberalii „nu respectă niciuna dintre regulile impuse propriilor cetățeni, dar îi înfierează zi de zi pe români că nu sunt ascultători”. De asemenea în mesajul lansat de PSD se pune accent pe faptul că poporul și-a pierdut încrederea în autorități din cauza faptului că, atât Executivul cât și președintele s-au transformat în antimodele.

„Iohannis și PNL se cred deasupra tuturor legilor și bunului simț și se mai și laudă cu asta! Nu respectă niciuna dintre regulile impuse propriilor cetățeni, dar îi înfierează zi de zi pe români că nu sunt ascultători.

Nu respectă instituțiile statului de drept, nu pun în aplicare legile votate de Parlamentul României, nu dublează alocațiile, nu măresc pensiile, nu sprijină economia națională, nu-și respectă nici propriile reguli măcar! Singura lor grijă este față de buzunarele lor și ale apropiaților lor!

De aceea nu mai au nicio credibilitate în fața oamenilor! Cum mai au tupeul să ceară solidaritate în lupta cu virusul și răbdare în fața crizei economice, când – prin tot ceea ce fac – se comportă ca niște veritabile antimodele??!”, se arată în mesaul transmis de Partidul Social Democrat.

Acuzații dure lansate de PSD la adresa liberalilor: „Au scăpat de sub control pandemia și au îngropat economia!“

Acuzații dure lansate de PSD la adresa liberalilor, pe pagina oficială de Facebook. Social democrații susțin că liberalii ar fi scăpat de sub control pandemia de coronavirus și, mai mult decât atât, prin măsurile adoptate, Guvernul a îngropat economia.

„Guvernele PSD au construit permanent noi locuri de muncă, folosind creșterea economică pentru a mări veniturile românilor. În 8 luni la guvernare, PNL a irosit totul!

Cu #PSD, românii au câștigat permanent mai bine, iar veniturile au crescut în ultimii ani într-un ritm neatins în istoria modernă a țării. În schimb, #PNL a sufocat economia, generând peste 1 milion de șomeri. Pentru liberali, și pensionarii sunt doar un balast bugetar: au refuzat să majoreze pensia minimă și se opun măririi cu 40% a pensiilor din 1 septembrie“, spun reprezentanții PSD.

Adauga un comentariu