Eveniment-Social

PSD pregateste schimbarea liberalilor din deconcentratele iesene

Publicat: 09 mart. 2014

@ Capii PSD Iasi au inceput deja sa lucreze la schimbarea liberalilor de la varful institutiilor publice din judet @ Zeci de directori sau adjuncti, dar si viceprimarii PNL s-ar putea trezi oricand schimbati din functie

Directorii institutiilor deconcentrate iesene din judetul Iasi sunt pe cale sa fie inlocuiti din functie. Liderii PSD Iasi au pregatit deja terenul pentru ca oamenii social democratilor sa poata accede pe functiile detinute pana in prezent de liberali. Surse din cadrul PSD Iasi au aratat ca in perioada urmatoare, conducerea PSD Iasi va convoca o sedinta interna a organizatiei in care va dispune numirea unor membri de partid la varful deconcentratelor. Sursele social democrate dau ca sigura aceasta sedinta, numai ca schimbarea sefilor liberali din deconcentratele iesene nu se va produce chiar atat de repede. Ruptura dintre cele doua partide este tot mai evidenta. In ultimele zile, liderii PSD si cei PNL, Gheorghe Nichita si Cristian Adomnitei, si-au aruncat tot mai multe sageti.

De altfel, si la nivelul Consiliului Local si Consiliului Judetean urmeaza sa fie facute o serie de schimbari la varf. In ambele structuri se urmareste o alianta PSD si PDL, in detrimentul liberalilor. In schimb, la nivelul deconcentratelor, situatia este mult mai clara. Unii sefi de deconcentrate nu mai par atat de siguri de posturile lor. Printre altii, este si cazul lui Adrian Caliman, de la Casa de Cultura a Studentilor, Anghel Ficu, de la Centrul Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Corneliu Cretu, de la Directia de Ape Prut-Barlad, Iordan Vintila de la Regionala de Calatori CFR Iasi. In calculul celor de la PSD, pentru a fi schimbati, mai sunt si Catalin Beleca, de la Garda de Mediu, Radu Grigoras, de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara sau Ionel Pintilei, de la Directia Regionala Vamala Iasi. Si in cazul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi se fac presiuni pentru schimbarea inspectorului sef Camelia Gavrila. Surse din PSD sustin ca deputatul Anghel Stanciu incearca sa-si promoveze unul dintre oamenii de incredere la varful Inspectoratului Scolar, in locul actualului consilier local PNL. PSD mai trebuie sa cedeze o serie de deconcentrate si catre Partidul Conservator, dar si catre UNPR, formatiuni cu care are incheiata o alianta la nivel central.loading...

Comentarii
 • Dar pe Vasilache de la AJOFM cand o schimba? Pana acum manca rahat de PSD.A revenit cu o spaga buna la senatoarea Popa si acum isi trage malaiul din fonduri europene.Datorita incompetentei o gramada de oameni care au lucrat pt ea trebuie sa platesca la stat sume enorme de bani.Rusine Vasilache si Norica Andrei

  • Sa nu-l uitam pe buliga cand tragem apa…domnule buliga, ai gasit sa ceri demisia celui mai competent director opc dintre toti care s-au perindat pana acum, ce crezi ca daca se schimba vei scapa de amenzi?? ne vom asigura ca vor fi duble ca sa fii nevoit sa il rogipe grigoras sa se intoarca inapoi !! Grigoras nu este pnl-ist, el este in primul rand un jurist foarte pregatit iar dumneata un bolsevic kominternist.

   • ” Ne vom asigura ”!? Lucrezi cumva pentru institutia respectiva ?
    Probabil ca acest Grigoras este un bun specialist, dar asta nu inseamna ca e un bun director..un bun director are autoritate in fata oamenilor, un bun director nu semneaza niste raspunsuri facute fara o cercetare la fata locului, doar ca sa nu supere pe cei cu state vechi..trage apa si du-te la culcare !

 • SANT MULTI ALTII FACETI CEVA CU EI CA NU STIU SA FACA NIMIC MAI ALES DE ASTEA CARE SUNT INGINERI SI CONDUC INTITUTII DE CULTURA ,PROFESORI CARE CONDUC INSTITUTII TEHNICE FACETI UN PIC DE CURATENIE

 • Din nou apare in prim plan BUHAIUL DE BAHLUI-ANGHEL STANCIU care isi promoveaza toate nonvalorile in posturi caldute.Politicienii care cica reprezinta Iasiul nu stiu cum sa fure mai mult ,nu sa ajute cetatenii .La multi ani tuturor politicienilor langa Relu-Puscarelu Fenechiu.

 • Ba firtatilor, nu mai puneti lipitori de afise in functii!! Ne ducem dracului, habar n-au ce fac! Vreti sa va spun ceva? prin ’89 am participat vrind-nevrind la o sedinta pe teme economice cu vestitul comunist Bobu. Stiti ce a spus? „Nu mai promovati in functii oameni care nu stiu meserie si nu au alte merite decit ca sunt membri foarte activi ai PCR-ului”…ma gindeam ca le venise minteala cap..Voi ce faceti, repetati greseala?..

 • Parca sefii deconcentratelor au fost numiti in urma unor concursuri. Acum inteleg despre ce concursuri este vorba. S-a politizat totul. Domnilor PSD-isti vedeti ca este o femeie care raspunde de WC-ul public din Copou, cand va fi schimbata si ce PSD-ist ii va lua locul? Este un loc foarte bun de mancat ca ca t.

Adauga un comentariu