Eveniment-Social

PSD trage de Nani pentru un post in Guvern

Publicat: 08 ian. 2009
1

Ioan Nani, fost candidat PSD la alegerile parlamentare si actual director adjunct al societatii Antibiotice SA, poate fi unul din cei care reprezinta filiala ieseana a social-democratilor in randurile structurilor centraleNumele lui Nani a fost avansat de Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi, ca o varianta optima pentru ocuparea unui astfel de post

Numirea secretarilor de stat ascute lupta in randul social-democratilor ieseni. Presedintele acestei formatiuni politice, Gheorghe Nichita, a precizat ca asteapta ca structurile partidului de la nivel central sa aprobe numele celor ce pot reprezenta judetul in forurile de la Bucuresti si ca singurele nume avansate pana in acest moment raman cele ale lui Cosmin Coman, pentru o functie in Ministerul de Finante, cel al lui Florian Munteanu, ca director la Romsilva si cel al lui Gerard Jitareanu, ca secretar de stat la Ministerul Educatiei.

Presedintele PSD Iasi a sustinut ca un alt nume dat mai mult ca sigur ca facand parte din structurile centrale va fi cel al lui Ioan Nani, directorul adjunct al societatii Antibiotice SA. Nichita a precizat ca numirea lui Nani reprezinta una din prioritati, insa acest lucru se va face imediat dupa ce se va intoarce din strainatate Mircea Geoana, presedintele PSD.

„Am avut zilele trecute o sedinta a Biroului Permanent Judetean unde am mai discutat despre functiile in care ar putea intra cativa membri ai PSD Iasi la nivel central. Asteptam acum sa se numeasca si secretarii de stat. Am facut cateva propuneri la centru pentru Ioan Nani, pentru o functie pe care ar putea sa o ocupe”, a spus Gheorghe Nichita. Pe de alta parte, in discutie a fost adus si postul de prefect al judetului. Cum numirea acestuia trebuie efectuata cat mai curand, miscarile de trupe au si inceput sa se faca. Insa Gheorghe Nichita a precizat ca prioritare raman posturile de la nivel national, batalia pentru Prefectura Iasi putand fi amanata pentru o bucata de vreme.

„In Biroul Permanent National de ieri nu s-a decis nimic cu privire la numirea prefectului. Ceea ce pot sa spun este ca din acest moment astept ca cei interesati sa depuna CV-urile la partid si sa lupte pentru a obtine aceasta functie”, a adaugat Nichita.

Comentarii
  • Mai „ziaristule”, cum dracu trage PSD de Nani? De curea, de gat, de haina, de chiloti? Adica PSD vrea sa-l bage cu forta in Guvern si el, saracul, nu vrea? Dar el mai este director la Antibiotice Iasi? Verifica, mai, „ziaristule” dupa ureche!

  • De fapt functia de prefect este prea mica pentru un electriacian asa de „competent” cum se autodefineste.
    Un alt seralist mai in tema cu gramatica si cultura generala chiar nu gaseste strategul din Dorohoi?

Adauga un comentariu