Titlurile zilei

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi, acuzat că a condus cu alcoolemie! Individul, trimis în judecată de procurorii ieșeni – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 29 ian. 2022
Gabriel Gachi, după ce a fost prins băut la volan
Gabriel Gachi va fi nevoit să dea explicații în instanță, fiind acuzat de procurori de conducerea unui vechiul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi este acuzat că a șofat cu alcoolemie! Astfel, individul care deține o fițuică online a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni după ce a urcat băut la volan. Acum, Gabriel Gachi va fi nevoit să dea explicații în fața magistraților din cadrul Judecătoriei Iași

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi, cel care deține o fițuică online, este acuzat că a șofat cu alcoolemie! Astfel, individul care deține fițuica online ReporterIS a fost trimis în judecată de procurorii ieșeni după ce a urcat băut la volan.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal ce îl privește pe Gabriel Dumitru Gachi. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus anchetatorii, dar și pseudojurnalistul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat cazul lui Gabriel Dumitru Gachi și incidentul în care a fost implicat.

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi, acuzat că a condus cu alcoolemie

Astfel, pseudojurnalistul Gabriel Dumitru Gachi a fost trimis în judecată prin rechizitoriul din data de 21 ianuarie 2021. Individul în vârstă de 48 de ani este acuzat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași de comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Pe data de 15 aprilie 2021, în jurul orei 20:23, inculpatul a condus autovehiculul marca Ford pe bulevardul Anastasie Panu, din municipiul Iaşi, dinspre Podu Roş către strada Elena Doamna, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, s-a stabilit că, la ora 20:47, inculpatul avea o alcoolemie de 1,31 grame / litru alcool pur în sânge, iar, la ora 21:47, acesta avea o alcoolemie de 1,04 grame / litru alcool pur în sânge. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situaţie, nu poate înfrânge prezumţia de nevinovăţie”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Gabriel Gachi nu este la prima abatere

Pseudojurnalistul Gabriel Gachi nu este la prima abatere. În trecut, reporterii cotidianului BZI au prezentat un incident care a avut loc pe data de 14 ianuarie 2017, în jurul orei 12:00. Atunci, maşina lui Gabriel Gachi, un Ford, bloca o cale de acces de pe esplanada Oancea. Un echipaj de la Serviciul Rutier al Poliţiei Locale, care patrula prin zonă, i-a făcut semn să elibereze calea de acces, dar, în loc să se conformeze, Gachi a preferat să vocifereze la adresa oamenilor legii.

În loc să plece capul în fata poliţiştilor după ce a fost prins în ofsaid, Gachi, cel care dă lecţii în fiţuica lui online despre respectarea legii şi moralitate, a făcut un show.

Reporterii cotidianului BZI au încercat ieri să-l contacteze telefonic pe Gabriel Gachi, însă acesta avea telefonul închis. Acum, pseudojurnalistul Gabriel Gachi este acuzat că a șofat cu alcoolemie, el fiind trimis în judecată de procurorii ieșeni.
Comentarii
 • Baghiu linistete te ca faci spume degeaba.E un mare lucru ,cand un alcoolist notoriu ca tine ,numeste pe altcineva betiv. Pe langa o greseala ca a multora,Gachi e un om si din punct de vedere jurnalistic e clar ca e ghimpele din coasta lui Chirica si evident e defaimat de ziarul de casa al primarului corupt si a primariei. Deci „meditativule”,respira adanc,mergi la bomba din Copou ,bea cateva sute si cearta te cu aia de la barul Zinc,cum faci de obicei…in rest esti praf.PS: titlul si felul in care e scris articolului va face pe voi „pseudo-jurnalisti,muscati aiurea.

 • Spuneți tot adevărul, va este frica? Adevărul că există poze cu Agachi cu adevărată lui natura, e un reptilian din rasa celor care trăiesc sub pământ și care au că principal scop sa distrugă credință în moaște a românilor. Se știe că Chirica a luptat pentru moaștele sfintei și că după moartea sa BOR îl va ridica la rang de sfânt că Stefan cel mare

 • Medicamente! Ai nevoie de medicamente! Ce poze mai bolnavule,ce latura vorbesti tu acolo? Cloaca asta de denigratori lingai,sclavii lui Chirica,va mai suportati cand va uitati in oglinda?(bine,Baghiu stiu ca nu are oglinzi)

 • Ce reptilian mai poleitule? Vezi ca are si solzi la cwr daca=ti bagi nasul mai adanc in „investigatie”))La ce salon stai la Socola,va lasa cu telefon?

 • Nu știu de ce anumite structuri nu-l fac de negăsit pe acest împuțit de Gaychi ? Ăsta trebuia demult să se afle pe fundul unui lac sau ars într-un crematoriu.

 • Bai „structura”(Baghiu),tu ai nevoie sa mergi pe la nebuni ,nu esti normal la cap.Ai sa crapi de dusmanie,inainte de toate bolile de betiv pe care le ai. Vezi ca esti si prostut,degeaba iti schimbi numele in comentarii ,ca faci aceleasi greseli de scriere si te exprimi la fel,plin de ura si dementza. Du te mai si-ti bea rachiul de dimineata,ca aberezi si esti in sevraj.

 • Bai „structura”(Baghiu),tu ai nevoie sa mergi pe la nebuni ,nu esti normal la cap.Ai sa crapi de dusmanie,inainte de toate bolile de betiv pe care le ai. Vezi ca esti si prostut,degeaba iti schimbi numele in comentarii ,ca faci aceleasi greseli de scriere si te exprimi la fel,plin de ura si dementza. Du te mai si-ti bea rachiul de dimineata,ca aberezi si esti in sevraj.

 • „Geanino”, te doare rau, nu-i asa?! Cand vede lumea adevarata fata, cum urci baut la volan, e nasol, asa-i?! Atunci nu mai poti fi „deontolog”, asa-i?!… Atunci nu mai poti da lectii de viata si de moralitate, nu-i asa?! Sau, in Romania, poti orice, nu?! Poti sa fii un betivan care urca la volan si sa arati pe altii cu degetul ca au comis nu stiu ce infractiuni inchipuite, nu?!… Asta e pe sistemul manelistic din Romania potrivit caruia ala de urla cel mai tare are dreptate, chipurile!!! :)))

 • Acest Gachi este o scursură a societății ! Trebuie dat în judecată de toți cei pe care i-a atacat acest dement ! Eu, unul vreau să-l văd în pușcărie !

 • TRĂIM VREMURI INCREDIBILE ! IDIOTUL DE GACHI SARE LA GÂTUL UNUI JURNALIST DE VALOAREA ȘI REPUTAȚIA MEA !

 • Cel mai frumos oraș din Europa , cel mai tare primar din Romania, cu adevărat noi măicuțele de la Cetatuia l-am recunoaște că sfânt pe Chirica. Noi credem că e trimisul lui Dumnezeu iar Dna îl vor răstignit că pe Isus, posibil și reptilienii

 • Avem un primar uns de Dumnezeu iar omul nu îl poate învinge. BOR va sprijină și sperăm că în schimb ne ajutați cu facturile la energie care numai pentru lăcașurile dîn Iași au ajuns la 60 mil de euro pentru decembrie și ianuarie.

 • Chirica e invincibil , DNa nu exista pentru el, daca era ceva de când e primar era închis, sa nu uitam că a luptat pentru Republica Moldova în numele statului român atunci când a fost recrutat de SIE.

Adauga un comentariu