Sport

Pugilismul juvenil iesean – in pregatiri pentru Nationalele de juniori de la Constanta

Publicat: 20 iul. 1999

Programat initial la Timisoara in perioada 2-8 august a.c., Campionatul National de box rezervat juniorilor s-a mutat la Constanta. Printr-o adresa primita de la Federatia Romana de Box, DJTS Iai a fost intiintata de miscarea susnumita, depesa semnata de catre secretarul general al FRB cuprinzind printre altele urmatoarele informatii: •cintarul oficial va avea loc pe data de 2 augut la ora 8, la Sala Sporturilor din Constanta; •finala competitiei pe data de 8 augut, ora 11; •inscrierile pentru „zona” de la Braila sint nule, deci nu se iau in calcul; •petru categorile 45; 48; 51; 54; 57, 60, 63.5, 67 sint admisi pugilitii cu minimum 10 meciuri disputate, iar la categoriile 71, 75, 81, 91 si +91 kg cei cu minimum 7 meciuri; •boxerii care nu intrunesc aceste conditii nu sint inscrisi •ultima zi a inscrierilor: 23 iulie.
Revenind la competitia ce va incepe astazi la ora 16 la Sala Gradinari, Alexandru Cisman, responsabil cu boxul la DJTS Iasi ne-a declarat: „Este o competitie de verificare, utila in vederea nationalelor de la Constanta. Din cauza disparitiei xzoneix de la Braila, diferenta este prea mare intre faza judeteana si cea nationala, astfel ca pentru a vedea pugilistii in ring am fost nevoiti sa organizam la Sala Gradinati aceste intilniri”.
Organizatorii sint: DJTS Iasi, Comisia Judeteana pentru box (presedinte Vasile Catea) si Colegiul Judetean de box (presedinte dr. Matei Matei Cazanaru). Sa mai spunem ca fiecare club va participa cu cite doi pugiliti, astfel: CM – categoria 45 si +91 kg; AS Energia – categoria 51 si 67 kg; Nicolina – categoria 57 si 75 kg; AS Vointa – categoria 54 si 71 kg; AS CFR – categoria 48 si 60 kg.
Narcis POHOATAloading...

Adauga un comentariu